Setari Cookie-uri

7 Tehnici de seductie pentru a-l pastra

Cum se face ca din 802 laureati ai premiului Nobel doar 34 sunt femei?

6. Invata sa te ingrijesti de corpul tau: e certificatul tau de garantie, barbatii sunt vizuali, asa ca, atentie la alimentele ce le ingerezi, la tonusul trupului tau, sport de minim 4 ori pe saptamna. Sa nu te aud ca nu ai timp, managementul timpului, invata sa te organizezi mai bine, trezeste-te cu o ora mai devreme si alearga, urca scarile timp de 20 minute, fa miscare, mentine-te frumoasa, sanatoasa si atractiva daca vrei sa-l pastrezi langa tine.

7. Invata sa te pretuiesti si sa te iubesti: Ofera-ti clipe de intimitate cu tine, iesi, calatoreste, distreaza-te cu prietenele, mediteaza, picteaza, danseaza, plimba-te prin pasiunile si placerile tale ori de cate ori simti nevoia. Traind astfel nu vei trai niciodata sentimentul frustrarii si al nefericirii. Viata in cuplu e o binecuvantare.


Iubeste-te! Iubeste!

Pe curand, Andreea

Daca vrei sa afli cum poti sa lupti cu lipsa iubirii, cu lipsa pretuirii si increderii in sine, cu incercarile vietii, cu obiceiurile proaste, cu un trecut traumatizant, cu vicii si dependente te las cu o lectura mai mult decat potrivita, Stilul Tau- pentru femeia care merita.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.