Setari Cookie-uri

Iubirea imaginara: pacoste sau prieten?

Ai stat vreodata in liniste sa iti asculti gandurile?

Ce te faci insa cand traiesti o astfel de iubire imaginara si nutresti aceste emotii pentru El, care nici macar nu stie ce simti. Tu dai viata fiecarui gest al lui, iar imaginatia te hraneste cu fantezii. Ii atribui calitatile iubitului perfect si visezi, cu ochii inchisi, cu ochi deschisi, cauti semnale care sa-ti transmita ca e reciproc. Astepti sa faca un pas si astepti… si astepti….

Te intreb, mai ai de gand sa astepti mult? Pun pariu ca tu crezi ca il iubesti sau ca esti indragostita de el dar n-ai avut curajul sa-I spui niciun cuvant. Draga mea, grandeste-te putin si vezi daca nu traiesti o proiectie. Atata timp cat nu te raneste, atata timp cat esti constienta de ceea ce se intampla nu are ce sa fie gresit. Iti spun din proprie experienta ca poti capata energie creatoare, poti capata entuziasm si un zambet larg pe fata cand te gandesti la iubirea ta imaginara. Ramai insa oconstienta si fa tot posibilul pentru a-ti da seama daca ceea ce visezi are vreo sansa sa devina realitate .

Exista 2 variante. Fie are si atunci puteti ajunge sa va cunoasteti mai bine si sa realizezi ce anume ai simtit: a fost o proiectie sau a fost iubire? Iar a doua varianta este sa aflii ca aceste emotii exista doar in sufletul tau, in imaginatia ta si atunci e important sa constientizezi ce se intampla. Astfel nu vei avea parte de deceptii si poti sa visezi cat vrei, fara sa fii ranita.

Nu exista modalitate sa vedem anumite parti din noi, decat daca sunt proiectate. Priveste toata aceasta experienta ca pe o calatorie spre cunoasterea de sine. Imaginea masculine, Animus pe care tu o porti in tine, reprezinta imaginea barbatului asa cum ea ti-a fost transmisa in experientele anterioare. De la figura tatalui, fratilor , inclusiv a barbatilor din viata ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.