Setari Cookie-uri

Iubirea imaginara: pacoste sau prieten?

Ai stat vreodata in liniste sa iti asculti gandurile?

Asta e partea frumoasa a constientizarii si acceptarii evenimentelor ce iau amploare in viata ta. Atata vreme cat constientizezi, ai facut primul pas spre acceptare. O data ce accepti anumite lucruri, ele nu te mai pot rani. Si mai mult decat atat, poti sa iubesti pe cine vrei, poti sa proiectezi iubirea asupra oricarei persoane vrei, poti sa visezi si poti sa zambesti alimentandu-te cu aceasta energie, ori de cate ori simti nevoia. E ca si cum te conectezi cu tine si adevarata ta natura.

Asa cum unii copii au prieteni imaginari cand sun mici, poti sa-ti pastrezi si tu iubirea imaginara si totodata sa fii deschisa sa primesti in viata ta iubirea sanatoasa, iubirea libera, independenta care creste si se dezvolta o data cu evolutia fiecaruia dintre parteneri. Spune-mi ce crezi? Ce ai astazi in viata ta? Proiectie sau iubire?

Cu drag,

Cristina

Articol de Cristina Miculete, viitor psiholog, trainer dezvoltare personala in formare.

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro''










Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.