Setari Cookie-uri

Cum sa devii mai atragatoare in 66 de zile?

De ce ma simt mica, stramba, urata, grasa?

Fiecare cuvant, eveniment si persoana care inca poarta o incarcatura emotionala trebuie sa fie revazuta, privita in fata, inlocuita si insusita cu iubire.

Prietena mea s-a intors in trecut, pana la geneza incarcaturii emotionale, a scos afara fantomele care o innebuneau, le-a privit in fata, le-a acceptat, le-a inlocuit cu ingeri purtatori de mesaje de iubire catre ea si lume.

Si-a asumat responsabilitatea, nu a mai dat vina pe mama sa si nimeni altcineva, si-a insusit trecutul, s-a impacat cu el, si s-a vindecat de-o boala grea.

Nebunia consta, in a face acelasi lucru iarasi si iarasi, asteptand rezultate diferite, spune psihologul Rollo May.

Pentru a obtine rezultate diferite este nevoie sa-ti schimbi modul de a actiona in viata. Simplu, de ce nu-mi iasa?

Inceteaza sa mai arati cu degetul, e experienta ta, celalalat n-are nicio vina. Intoarce-te cu fata la tine, priveste-te in fata, si accepta-te asa cum esti, buna si rea.

Daca o abordare nu functioneaza, incearca alta, fii creativa si flexibila, blanda cu tine, nu te mustra daca nu-ti iese din prima, o schimbare mica duce la o schimbare mare, ai rabdare cu tine, e viata ta, meriti timp si-o viata ca-n filme. Fa pace cu trecutul acum, accepta-te asa cum esti si iesi afara din zona de confort.

Te-ai gandit sa iesi din zona de confort? Te-ai gandit sa spui nu rutinei? Te-ai gandit sa iesi din conventional, familiar, caldut? Nu te-ai saturat sa urmezi sfaturile si reguliile societatii? Nu te-ai saturat sa te temi? Nu te-ai saturat sa traiesti in ignoranta?

Atata timp cat traiesti dupa modelul mamei, al prietenei, modelelor sociale viata ta va fi o drama continua, episod dupa episod, care se va derula sub privirea ta disperata, unde tu vei ramane o victima in mainile lor, stapanii mintii si al sufletului tau.

Fidelitatea ca expresie a ceea ce simti este sanatoasa si incantatoare

Ma simt bine in bratele tale, ma simt iubita, rasfatata, te iubesc!

Sunt furioasa fiindca nu m-ai anuntat din timp ca vei lipsi iar eu ti-am pregatit o surpriza fabuloasa la care muncesc de-o luna, nu pot fi dragastoasa cu tine acum, asteapta sa-mi treaca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.