Setari Cookie-uri

Cum sa devii mai atragatoare in 66 de zile?

De ce ma simt mica, stramba, urata, grasa?

E normal sa simti orice emotie, furie, gelozie, ura, tristete, simte-o si traieste-o. Nu o respinge, fiindca-i cresti puterea si te inghite.

E normal sa-ti exprimi furia fata de partener, prietena, mama, vecina, fara sa te prefaci ca esti calma, ai tot dreptul sa te exprimi asa cum simti, bineinteles fara sa-l ranesti emotional, fizic, psihologic pe celalalt.

M-ai inselat, permite-mi sa-mi exprim lipsa de incredere si ai rabdare cu mine, o sa-mi treaca, dar am nevoie sa-mi fii aproape sa stiu ca-ti pasa, ca vrei sa raman langa tine. Tin la relatia noastra si incerc sa te inteleg, am maturitatea necesara sa stiu ce-nseamna o intalnire intre un penis si-un vagin si asta nu e o relatie, ce avem noi este o relatie, dar am nevoie sa-mi fii aproape in acest proces de vindecare.

Exprima ceea ce simti, furie, anxietate, teama, cand ele exista, nu-l lasa pe partener sa ghiceasca, s-ar putea sa pierzi ce ai, sa nu mai poti recupera ce aveati impreuna.

Asta inseamna maturitate si frumusete intr-o femeie, nimeni nu pleaca de langa tine daca esti un intreg, daca te accepti si ii accepti pe ceilalti asa cum sunt. O cearta care exprima emotiile tale e mult mai sanatoasa decat reprimarea emotiilor ce te incearca, care tensioneaza si te otravesc, atat pe tine, cat si pe celalalt.

Scapa-te de ceea ce trebuie sa simti - de mesajele gresite cu care ai fost crescuta.

Dezbraca-te de ceea ce altii au pus pe tine, de perceptiile, fricile, mesajele ce nu-ti apartin, creierul este ca un avion pe pilot automat, iti livreaza mereu aceleasi tipuri de raspunsuri, renunta la vechile stereotipuri emotionale, acum.

Te ajut sa identifici aceste mesaje printr-un exercitiu relaxant. Timp de cateva minute creeaza un mediu relaxant, inchide ochii si respira incet si adanc de cinci ori. Imagineaza-ti ca intri in ascensorul tau interior coboara sapte etaje. Cand se deschide usa, intra in gradina ta sacra. Indreapta-te spre locul tau de meditatie, in timp ce savurezi frumusetea gradinii. Pune-ti intrebarea: Care sunt convingerile mele de baza care-mi conduc viata? Stai cateava minute si apoi fa o lista cu convingerile tale de baza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.