Setari Cookie-uri

Nici cu el nici fara el?

Unde se termina euforia romantismului si cand incepe lupta pentru control in povestea noastra?

Cand te indragostesti imaginile se suprapun, imaginea partenerului tau se combina cu cea a persoanelor care ne-au ingrijit in copilarie. Te afli din nou in bratele mamei tale, cu aceeasi iluzie de siguranta, protective, aceeasi cufundare profunda si completa.

Limbajul iubirii continua.

‘’Te voi iubi cum nu te-a iubit nimeni, niciodata, mai mult decat orice persoana pe care ai cunoscut-o de-a lungul existentei tale. Odata ce ne contopim ma voi vindeca de absolut orice rana am simtit-o pana acum".

Pe masura ce inaintezi pe aleea dragostei romantice,ai senzatia ca toata cautarea de a te simti din nou completa, a luat sfarsit. Nu te mai simti singura, traiesti iluzia implinirii si impreuna participati la ce-al de-al treilea fenomen: ‘’fenomenul reunificarii’’.

Care este mesajul ascuns al acestui sentiment? Fara sa-ti dai seama ai ales fara sa constientizezi partenerul care manifesta trasaturile tale din copilarie pe care ti le-ai reprimat.

Ia-ti cateva minute si gandeste-te ce parte din tine ai redus la tacere pe parcursul evolutiei tale.
Poate nu ti s-a permis sa iti exprimi sentimentele liber si acum ai in fata ta un partener expresiv care iti reaminteste ca ti-ai negat acest drept si acum de undeva din inconstient striga sa iasa la iveala.

El este oglinda ta si senzatia de complementaritate te face sa te simti ca si cum esti libera dntr-o data.
Totul se intampla cu o viteza fantastica si in curand ajungi sa dai nastere unei declaratii de dragoste care spune: Nu pot trai fara tine

Simti ca ai putea muri daca va despartiti.Nu te grabi, iti explic si acest’’ fenomen al necesitatii’’.
Fara sa-ti dai seama transferi responsabilitatea de supravietuire de la parinti la partenerul tau.
In toata aceasta perioada a dragostei romantice nu se pune problema despre indeplinirea nevoilor.
Te multumesti asteptand, te multumesti traind intr-un basm, creaind in mintea ta asteptari si scenarii care iti doresti ca intr-o zi sa devina realitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.