Setari Cookie-uri

Nici cu el nici fara el?

Unde se termina euforia romantismului si cand incepe lupta pentru control in povestea noastra?

Pana ce nu aduci aceste criterii pe care iti alegi partenerul la nivel constient te poti gasi de fiecare data in acelasi labirint si dans inconstient, alegand partenerul gresit si mai mult, creind un un profil de partener care prezinta aceleasi trasaturi comune.

Tu cum iti alegi partenerul?

Ce trasaturi prezinta acela care reprezinta inconstient pentru tine candidatul pentru a ocupa rolul de iubit?

Daca esti ca si mine si se va parea inacceptabila ideea ca ai putea sa-ti alegi partenerul dupa modelul celor care te-au ingrijit in copilarie, mai ales ca toata viata ti-ai spus ca niciodata nu-ti vei alege un asemenea iubit.Asa ca te invit sa facem urmatoarele exercitii.Ele te vor ajuta sa iti clarifici lucrurile care iti plac sau care nu iti plac la partenerul tau si sa compari aceste trasaturi cu trasaturile imaginii persoanelor care au avut o influenta asupra ta in copilarie.

Sunt doi pasi de urmat in aceste exercitiu si unul fara celalat nu pot functiona. Asa ca acorda-ti o ora din viata ta, cand nu te poate deranja nimeni si paseste spre acest process de constientizare. El reprezinta primul pas in vindecare.

Incepem:

Acest exercitiu te va purta in trecut. El este conceput pentru a va aminti de persoanele care v-au purtat de grija si de alti oameni care v-au influentat astfel incat ati construit o imagine predefinita a partenerului vostru in calatoria dragostei.

Iti recomand ca mai intai sa faci cateva exercitii simple de respiratie pentru a te relaxa. Apoi aseaza-te intr-un scaun confortabil.

Respira adanc de zece ori, relaxandu-te cu fiecare respiratie. Cand te simti linistita , inchide ochii si imagineaza-ti casa din copilarie intr-o perioada cat mai timpurie posibil.

Imagineaza-ti ca esti fetita de atunci. Incearca sa vizualizezi camerele din perspectiva unui copil mic.. Apoi plimba-te prin casa si gaseste oamenii care te-au influentat cel mai mult atunci cand erai copil. Pe masura ce ii intalnesti , ii poti vedea intr-o noua lumina. Opreste-te si treci pe la fiecare. Observa-le trasaturile pozitive si pe cele negative. Spune-le ce iti place cand te afli in compania lor. Spune-le ce nu va placea cand erati cu ei. In cele din urma spune-le ce va doreati de la ei, dar nu ati obtinut niciodata. Nu ezita sa iti impartasesti furia, durerea sau sentimentele de tristete. In fantezia ta, oamenii vor fi recunoscatori pentru ceea ce le comunici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.