Setari Cookie-uri

Clasicul modern: cum combini piesele clasice in tinute moderne

Am luat cinci din nemuritoarele piese vestimentare, pe care tu ar trebui sa le ai in acest moment in dulap, si le-am introdus in tinute moderne pe placul tau.

Clasicul modern este cel mai cautat stil la ora actuala. Piesele vestimentare clasice au castigat teritoriu si le-au invatat pe cele mai tinere dintre noi cum sa-si puna in valoare frumusetea si feminitatea prin simplitate.

Pentru ca piesele clasice sunt piese simple, dar de efect. O banala camasa alba poate face minuni in combinatia vestimentara potrivita. La fel si o rochie neagra simpla, dreapta – celebra Little Black Dress, atat de iubita de celebritati, dar si de femeile din toate colturile lumii.

Am luat cinci din nemuritoarele piese vestimentare, pe care tu ar trebui sa le ai in acest moment in dulap, dar de care nu esti niciodata sigura cand este momentul potrivit sa le porti, si mi le-am inchipuit in tinute moderne cu care sa fii mandra sa te afisezi in societate.

Sacoul negru

Am luat drept exemplu sacoul negru clasic. Nu asimetric, nu fara revere, nu din materialul ala care-l duce direct in stilul casual. Este sacoul care se impunea in tinuta obligatorie la locul de munca sau la liceu.

Citește și:

Pentru a obtine o tinuta moderna e suficient sa-i pui pe dedesubt o bluza, cu sau fara maneci, dintr-un material fin si vaporos cum este matasea. In partea de jos alege sa porti pantaloni office pana la glezna, cu buzunare, iar in picioare pune-ti o pereche de pantofi cu talpa joasa, dar office.

Piese clasice: sacou negru

Sacou: 189 lei

Camasa alba

Nici eu nu m-am inteles niciodata cu camasa alba, crede-ma, dar noroc cu inaintarea in varsta, care ma face sa-mi largesc orizonturile si sa vad altfel lucrurile. Si uite asa m-am intors la clasica camasa alba si introdus-o in outfit-urile mele de zi cu zi.

O port cu blugi si tenisi si as purta-o si cu fusta (creion sau in clos) si pantofi, daca as prinde gustul stilului asta.

Piese clasice: Camasa alba

Camasa: 139,90 lei

Fusta creion

Pentru fusta creion am ales o varianta ceva mai moderna. Este vorba de o fusta creion bandage care vine absolut superb pe trup si creeaza efectul de posterior bombat acolo unde este nevoie. Te poti baza pe ea cand mergi in club sau la un eveniment fancy pentru ca face casa buna cu un top cu bretele subtiri, cu decolteu si usor largut.

Citește și:

Pantofii sau sandalele cu toc sunt un must have in aceasta combinatie!

Piese clasice: Fusta creion

Fusta: 169,90 lei

Rochie neagra

Nu am avut niciodata o rochie neagra. Pana acum trei ani, cand terapeuta mea mi-a facut cadou una. “Mia, o femeie adevarata trebuie sa aiba acasa o little black dress”. Puteam sa nu ii dau crezare? Mai apoi am inteles ca avea dreptate. Rochia neagra este clasica si moderna in acelasi timp.

Pentru o tinuta moderna office, se combina rochia neagra cu pantofi stiletto, iar daca vrei sa te imbraci asa cand iesi sa te distrezi cu fetele in oras o asortezi la o pereche de sandale sau pantofi cu toc inalt.

Piese clasice: Rochie neagra

Rochie: 251,30 lei

Trenci galben

Trench coat-ul a revenit si el in preferintele doamnelor si ale domnisoarelor, mai ales cel lung pana la glezna. Imi place si mie foarte mult.

Ca sa il aducem in zona moderna il asortam cu incaltaminte sport si boyfriend jeans sau blugi skinny si sandale gladiator cu toc inalt.

Citește și:

Piese clasice: Trenci galben

Trenci: 379 lei


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Victoria Chudinova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.