Setari Cookie-uri

5 modele de trenciuri pentru primavara 2017

Primavara asta se poarta trenciurile. Trenciurile lungi pana la glezna, trenciurile fara inchidere, trenciurile cu gluga, trenciurile in outfit-uri sport - cu adidasi si trenciurile elegante - cu botine.

Trenciul face parte din clasa pieselor vestimentare care nu se demodeaza si care sunt un must have in gaderoba femeii. Indiferent de stilul pe care il adopti, un trenci va reusi intotdeauna sa completeze outfit-ul.

Asa ca pentru astazi ti-am pregatit cinci modele de trenciuri pentru primavara acestui an, de care sa te atasezi la prima vedere si cu care sa atragi complimente pentru bunul gust.


Trenci cu buzunare

Pentru ca primavara nu mai reuseste sa isi intre in drepturi chiar din 1 Martie, este bine sa apelezi la ajutorul unui trenci din lana ca sa iti tina de cald in diminetile si serile racoroase.

Cum ne arata si modelul din imagine, acest model de trenci se combina perfect cu balerini, pantofi office si pantofi stiletto, iar in partea de sus poti imbraca o frumoasa rochita in clos – pentru pastrarea look-ului elegant.

Trenciuri de primavara

Trenci: 329 lei

Citește și:

Trenci elegant

Imi spunea de curand o prietena ca are nevoie urgent de o haina galbena. Cred ca i-am gasit-o. Dupa cum ne este sugerat in fotografie, acest trenci elegant pare sa se potriveaca cu femeile elegante, de cariera, care nu ies din casa fara incaltamintea cu toc, pantalonii evazati si camasa.

Este outfit-ul ideal pentru zilele in care te-ai trezit optimista si increzatoare.

Trenciuri de primavara

Trenci: 269 lei


Trenci casual

Si fetele care nu poarta altceva in afara de adidasi si tenisi ar trebui sa poarte trenci.

Iata modelul potrivit - fara inchidere, prevazut cu revere mari si confectionat dintr-un material moale. Pentru obtinerea unui outfit elegant-lejer, combina-l cu pantofi oxford, pantaloni drepti pana la glezna si palarie.

Trenciuri de primavara

Trenci: 489 lei


Trenci cu cordon

Trenciul din imagine este un model casual ce poate fi introdus cu usurinta intr-o tinuta eleganta.

Citește și:

Se potriveste de minune cu blugii tai preferati si tricoul lejer, dar la fel de bine s-ar vedea si daca l-ai pune in aceeasi combinatie cu o rochie bodycon pana la genunchi sau o fusta cu talie inalta.

Trenciuri de primavara

Trenci: 135 lei


Trenci in carouri

Trenciul in carouri nu este o piesa vestimentara usor de purtat. Cel putin nu cel din imagine.

Este o piesa eleganta si casual in acelasi timp, pe care o vad mai degraba purtandu-se cu pantofi stiletto si rochie dreapta.

Trenciuri de primavara

Trenci: 495 lei


Tot ce-mi mai ramane de spus la final este ca trenciul are puterea de a te face sa te simti feminina si seducatoare, puternica si independenta. Cel putin asa ma simt eu cand port un… banal trenci.

Sursa Foto Front Page: Markevich Maria/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.