Setari Cookie-uri

Se mai poarta costumele din 2 piese?

Se mai poarta, bineinteles! Intalnesc saptamanal, pe strada si in metrou, femei de toate varstele care poarta parca cu mandrie, deloc incomodate, clasicul costum din doua piese. Arata impecabil, iar eu nu pot decat sa ma bucur cand le vad.

Uneori, tinuta obligatorie la locul de munca face bine. Impune respect si da dovada de eleganta si seriozitate. Nu poti sa fi angajata a unei banci sau sa ocupi postul de secretara si sa apari in fata atator oameni, fie ei oameni simpli sau de afaceri, imbracata cu blugi largi si rupti, rochie mulata din material elastic sau bluze transparente.

Plus de asta, altfel te vei bucura de un outfit casual dupa o zi pe care ti-ai petrecut-o imbracata in costum elegant. Eu am trecut prin asta si stiu cum e.

Am verificat magazinele online si am constatat ca si ele sunt de acord cu costumele din doua piese, pentru ca pun la dispozitie numeroase modele dragute, atat pentru femeile tinere, cat si pentru doamnele trecute de 40 de ani. Iata cateva care mi-au placut mie:

Costum din 2 piese clasic-modern

L-am incadrat in zona clasic-modern pentru ca sacoul mi s-a parut cel mai apropiat de cel clasic, in timp ce fusta cu model pare sa faca parte din zona moderna.

Citește și:

Se poarta cu pantofi stiletto si sandale finute cu toc.

Este un costum din doua piese elegant potrivit pentru femeile cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani.

Costum din doua piese

Costum din 2 piese office

Daca nu ma insel, vedem in poza alaturata un costum din doua piese pentru stewardese... sau poate angajatele de la aeroport. Este un model care mie imi place in mod deosebit datorita sacoului prevazut cu nasturi multipli.

Daca lucrezi intr-o companie multinationala si vrei sa apari in fata colegilor si a sefilor imbracata cu el, asteapta-te sa primesti titlul de “cea mai bine imbracata angajata”.

Costum din doua piese

Costum din 2 piese cu pantaloni

Nu toate femeile se simt bine cand poarta fuste – eu ma numar printre ele – asa ca un costum din doua piese cu pantaloni este tot ce ne dorim cand ne este impus la locul de munca sa ne imbracam office.

Am ales un model albastru, pentru ca este nevoie, stii deja, pentru ca te-am innebunit cu asta, de culoare in viata noastra si mai ales la locul de munca, unde oamenii sunt mai seriosi de fel.

Citește și:

Costumul din doua piese cu pantaloni se poarta atat cu pantofi cu toc, cat si cu pantofi confortabili tip oxford.

Costum din doua piese cu pantaloni

Costum din bumbac: 295 lei

Costum din 2 piese cu model

Acest tip de costum se imbraca atat la locul de munca, cat si la un eveniment de familie cum este cununia civila. Pentru la birou il porti in combinatie cu camasa, iar la cununia civila inlocuiesti camasa cu un top fara maneci din matase. Sunt obligatorii pantofii cu toc in aceasta combinatie.

Este un costum din doua piese potrivit pentru femeile cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani.

Costum din doua piese cu model in carouri

Costum: 309 lei

Costum din 2 piese elegant

Modelul din imagine este clar modelul meu preferat, chiar daca nu port fusta. Daca mi s-ar impune sa ma imbrac asa la locul de munca, acest costum din doua piese ar fi alegerea mea in cea mai mare parte a timpului.

Ca si in cazul modelului de mai sus, costumul elegant se poarta doar cu incaltaminte cu toc si este adecvat atat pentru la locul de munca, daca lucrezi intr-o companie mare si ocupi o functie importanta, cat si pentru un eveniment deosebit.

Citește și:

Costum din doua piese elegant

Costum: 229 lei


Sursa Foto Front Page: shutterstock/ gamble19

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.