Setari Cookie-uri

Ce jachete din denim combin cu rochii si fuste

Jacheta din denim a fost si ramane o piesa vestimentara must have, care nu isi pierde farmecul odata cu schimbarea modei sau atunci cand trecem de la un sezon la altul. Pentru primavara lui 2017 tine aproape jachete din denim cu aplicatii si broderii sau jachete din denim cu croieli atipice.

Eu personal ma dau in vant dupa jachetele din denim. Se potrivesc perfect stilului meu vestimentar, aflat inca “in constructie”, si ma asigura ca tinuta aleasa este cea potrivita - nici prea banala, dar nici iesita din comun.

Imi place sa port jacheta din denim cu fusta midi, bluza lejera si tenisi, dar pentru a obtine un look suficient de elegant aleg un model clasic, cat mai simplu, pe care il combin cu pantofi stiletto si rochie bodycon.

Jachete din denim cu broderii florale si rochii sau fuste simple unicolorate

De anul trecut sunt la mare cautare hainele, incaltamintea si accesoriile cu broderii, in special broderiile florale. Si se poarta foarte mult denimul cu broderie: pantaloni, camasi si jachete. Astazi ne indreptam atentia spre jachete din denim cu broderii in combinatii moderne cu rochii si fuste.

Am luat un model de jacheta cu broderie aplicata atat frontal cat si pe spate si l-am pus in aceeasi combinatie cu o fusta midi in pliuri, neagra, si o pereche superba de pantofi cu toc in degrade.

Citește și:

Se obtine astfel un outfit cu care te prezinti fara griji la locul de munca, dar si la o intalnire romantica.

Jachete din denim cu broderii florale

Jacheta cu broderie; Fusta cu pliuri; Pantofi stiletto

Cum combini jachete din denim in croieli atipice cu rochii si fuste moderne

Incearca sa iesi din zona ta de confort si sa imbraci haine cu croieli atipice. Ia, spre exemplu, o jacheta din denim tip aviator (bomber jacket). Este un model care se poate incadra in categoria jachetelor casual-sport, dar cu care obtii un ouftit casual-elegant daca o porti cu rochie sau fusta.

Mie mi-a placut sa o vad in aceeasi combinatie cu rochia maxi de culoare galbena si prevazuta cu volane in partea de sus.

Este o tinuta ideala pe care o imbraci cand mergi la un concert sau la un festival in aer liber. Incearca si combinatia cu fusta scurta cu fermoar pe picior, pe care o porti cu o pereche de adidasi.

Citește și:

Jachete din denim in croieli atipice

Jacheta bomber; Rochie cu volanase; Fusta cu fermoar

Ce rochii si fuste purtam la jachete din denim cu aplicatii din margele

E simplu. Pentru ca astfel de jachete sunt deja incarcate, se combina cu rochii cat mai simple sau fuste cu aplicatii care nu preiau controlul tinutei.

Eu am ales sa o pun in acelasi outfit cu o fusta neagra, lunga pana in pamant, si aici as pune in picioare o pereche de tenisi sau sandale cu talpa joasa, si ar oferi o imagine placuta ochilor daca se asorteaza cu o rochie bodycon asimetrica.

Jachete din denim cu aplicatii din margele

Jacheta cu margele si dantela; Rochie pe un umar; Fusta cu model discret


Cat priveste jacheta din denim simpla, obisnuita, aici poti da drau liber imaginatiei, pentru ca modelul in sine iti permite sa introduci in outfit orice tip de articol vestimentar doresti.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Evgeny Hmur

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.