Setari Cookie-uri

Imbracamintea sport - ideala pentru un picnic de weekend!

Imbracaminte sport pentru femei, ideala de purtat la picnic: pantaloni mulati, colanti colorati, jeans largi, pantofi sport, tricouri basic, tricotaje usoare, o jacheta din blugi – descopera restul sugestiilor aici!

Imbracamintea sport este atat de versatila! Desigur, porti echipament sportiv la sala de fitness, cand faci jogging sau la yoga ori pilates. Usor-usor, trendul sporty a migrat si in tinutele de zi cu zi – pantalonii leggings, pantalonii training, pantofii-sport purtati cu fuste, tricourile de nedespartit, hanoracele. Dar hainele sport sunt ideal de purtat si intr-o zi relaxata de weekend, in care poate mergi in parc, intr-o drumetie in aer liber, sau chiar la un picnic!

Pentru ca este din materiale de calitate, ce permit pielii sa respire si pentru ca sunt gandite pe ideea de confort si functional, hainele sport sunt variante de purtat la picnic. Poate chiar in acest weekend. Ce zici de urmatoarele sugestii?

Pantalonii mulati sau leggings - tinuta colorata de picnic

Colantii sunt confortabili si in plus, iti accentueaza formele. Cine a zis ca nu trebuie sa fii sexy la picnic? Mai ales daca aveti cu voi si o sticla de rose!

Citește și:

Alege un model de colanti cu imprimeu floral sau vegetal, tocmai pentru a fi din peisaj! Mai ai nevoie de un T-shirt basic, o geaca de blugi si o pereche de bocanci! Contrastul dintre pantalonii cu print floral si incaltaminte army este unul atat de senzual!

Colanti cu imprimeu floral

Colanti cu imprimeu floral

Tunica croita larg - pentru un look Boho la picnic

Iar oversize poate fi piesa vestimentara daca mergeti la un picnic lenes si plin de bunatati. Ce conteaza ca faci o burtica mica de la cateva sandviciuri in plus? E weekend, ai uitat! E vreme de relaxare si numaratul caloriilor nu e printre activitatile preferate!

Cauta o tunica ce se inspira din bluzele romanesti si creeaza-ti o tinuta Boho! O ie lejera, fluida, oversize se potriveste cu blugi cu broderie si o pereche de tenisi. Adauga o geaca din piele sau un cardigan cu impletituri mari, in caz de vreme neprietenoasa!

Citește și:

Modele de ie pentru un look Boho la picnic

Modele de ie pentru un look Boho la picnic

Sweaterul larg - confort si stil cool la picnic

Desi nu l-ai cataloga drept imbracaminte sport, sweaterul este o alta piesa ideala de picnic! Fie ca alegi un sweater tricotat, fie unul din bumbac ce aminteste de hanorace, alege un model oversize.

Pentru o tinuta relaxata, de weekend, de picnic in parc sau la padure, alege sa combini sweaterul cu pantaloni tip cullotes, de lungime midi si o pereche de mocasini, tip espadrile. Adauga si o palarie cu boruri largi si gata!

Pulovere si hanorace oversize

Pulovere si hanorace oversize

Daca te temeai ca sugestiile noastre de imbracaminte sport de purtat la picnic, vor fi confortabile si atat, ei bine, am avut grija sa iti sugeram piese ce imbina utilul cu placutul! Pentru mine, picnicul inseamna relaxare alaturi de iubitul meu si-atunci, daca sunt cu el, cum as putea sa fiu neglijenta in ceea ce priveste tinuta mea vestimentara? Avand acestea in gand, am sugerat si pentru tine un outfit de picnic relaxat dar nu in ultimul rand sexy! Sa ai un weekend cu soare!

Citește și:

Sursa foto front page – Pexels

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.