Setari Cookie-uri

Pantofi colorati cu toc la birou - Scoate tinuta office din anonimat!

Incaltamintea office colorata e chic! Poarta pantofi colorati cu toc la fuste conice, pantaloni la dunga, la tinutele feminine, ladylike, cu rochii office sau fuste midi, la deux-pieces cu fusta sau la costumele cu pantaloni!

Pantofii colorati cu toc sunt salvarea noastra la birou! Oricat ar fi dress-code-ul de aspru, oricat ar fi deux-piece-ul de “la dunga”, oricat ar fi camasa de bine calcata, avem nevoie de putina culoare in tinuta office!

De multe ori, tinuta office devine monotona! Indraznesc sa afirm ca «Eu cu ce ma imbrac azi?» a fost rostita prima data de o femeie inainte sa plece la job, presata fiind de eternele combinatii business-style. Costum cu pantaloni, fusta midi si bluza, pantaloni la dunga si camasa, sacou si pantaloni, deux-piece cu fusta! Pana cand? Pana cand sa ne imbracam astfel la birou? Si pana unde? Pana unde putem merge cu imaginatia, ca sa scoatem tinuta office din anonimat?

Eu m-am hotarat sa fiu subtila! Sigur, uneori strecor o camasa cu jabou. Sigur, uneori sacoul este din catifea. Sau poate ca adaug un papion la camasa alba. Dar in acest sezon, m-am hotarat sa apelez la pantofii colorati cu toc la birou!

Citește și:

Primavara/vara 2017 este sezonul accesoriilor, al pantofilor si al gentilor colorate! Asa ca, iata ce pantofi colorati sa porti la birou pentru a te incadra si in tinuta impusa dar si pentru a fi la moda:

Pantofi galbeni cu toc

Galbenul este una dintre cele mai solare culori asa ca nu e de mirare faptul ca designerii l-au folosit in tendintele pentru primavara/vara 2017.

De la galben intens la tonuri de ocru sau galben-mustar, pantofii galbeni cu toc sunt o varianta de incaltaminte office versatila! Galbenul se potriveste cu gri, cu nuante pamantii – maro, kaki – cu negru sau bleumarin!

Se poarta pantofii colorati cu toc gros, dar si modelele de pantofi cu toc inalt sau kitten si varf ascutit.

Pantofi galbeni cu toc

Pantofi stiletto galben mustar Pantofi cu toc decupati Pantofi cu toc inalt

Mai multe modele de pantofi cu toc stiletto galbeni

Citește și:

Pantofi albastru-cobalt

Albastrul acestei veri este nuanta-cobalt. O nuanta exploziva si totusi cuminte. Nu atat de cuminte precum bleul sau bleumarinul dar nici atat de vie precum turcoazul, albastrul-cobalt devine varianta perfecta la birou.

Alege si tu un model de pantofi colorati cu toc la birou, si alege albastru-cobalt daca nu vrei sa treci la tonuri acide precum galbenul mai sus amintit sau rosul despre care vom vorbi mai jos.

Ninna Ricci propune pantofi cu toc-cui si barete din piele lacuita. Elie Saab alege pumps cu platforma si toc gros. Kenzo propune sandale-botina din catifea. Si toate cu toc, in albastru-cobalt.

Pantofi albastri cu toc

Pantofi albastri cu toc lacuiti Snake-skin pumps Pantofi albastri cu toc gros

Pantofi rosii cu toc

Pantofii rosii cu toc ar trebui sa fie must-have in orice garderoba. Precum fusta conica midi. Precum camasa alba office. Precum little black dress. Precum sacoul cambrat elegant. Precum pantofii stiletto negri. Precum geanta de mana shopper.

Citește și:

Pantofii rosii cu toc sunt si casual, si de party, si de eveniment dar pot fi si office. Alege un model si un calapod ce te avantajeaza!

Se poarta si pantofii colorati cu toc inalt, dar si pantofii colorati cu toc kitten sau pantofii office cu toc gros.

Pantofi rosii cu toc

Pantofi rosii cu toc si aspect lacuit Escarpeni rosii sexy Pantofi de dama cu tocul gros

Pantofi violet cu toc

La fel ca si pantofii rosii, si pantofii violet cu toc se asorteaza la aproape toate nuantele verii. Cu atat mai mult la culorile pe care le porti de obicei la birou!

Alege o pereche de pantofi colorati cu toc, daca porti gri, negru, alb, nude, bejuri, bleumarin, marouri.

Din catifea, din piele mata sau din piele cu aspect lucios, pantofii violet cu toc pot acompania si o tinuta office ton sur ton, in nuante de mov-pastelat sau lila.

Pantofi mov cu toc

Pantofi din piele intoarsa cu toc kitten Pumps violet cu toc cui

Citește și:

Poarta pantofii colorati cu toc la birou! Pantofi cu toc inalt, pantofi cu toc gros sau toc kitten, indiferent de calapod, incaltamintea office colorata e chic! La fuste conice! La pantaloni la dunga. La tinutele feminine, ladylike, cu rochii office sau fuste midi. La deux-piece cu fusta sau la costumele cu pantaloni!

Sursa foto front page Pexels

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.