Setari Cookie-uri

Rochii de plaja sexy - fii gata de vacanta in doi!

Fii gata de vacanta in doi cu cele mai sexy modele de rochii de plaja! Le-am cautat. Le-am gasit. Si acum iti spunem si tie ce se poarta in vara aceasta! Modele de rochii maxi, rochii scurte de plaja sau modele de rochii midi numai bune de purtat in concediu, pe plaja sau la o plimbare pe faleza!

Te anunt ca am ales cele mai sexy rochii pe care le poti purta in aceasta vacanta. Si te mai anunt ca el va fi iremediabil dat pe spate. Tu iti gasesti preferata?

Rochia de plaja cu volane

Alege o rochie de plaja sexy potrivita pentru concediul in doi. O rochie de plaja atragatoare, vaporoasa, dintr-o textura fluida, care iti accentueaza bronzul si silueta!

Rochia lunga cu volane, diafane, asimetrica se potriveste si ziua, cu sandale fara toc, si la o petrecere pe plaja sau la o terasa, cu sandale cu toc inalt. E o varianta castigatoare!

Rochia de plaja cu volane

Rochia cu volane perfecta la beach-party


Rochia de plaja scurta, cu umerii goi

Ce varianta e mai potrivita pentru zilele fierbinti la mare daca nu o rochie de plaja sexy, scurta? Poate o rochie cu umerii goi, cu volane suave si un print floral de vara!

Poarta rochita scurta cu umerii goi cu sandale cu curele, cu flip-flops dar si cu pantofi-sport albi. In ceea ce priveste geanta de plaja potrivita, alege un cos impletit. Ca sa definitivezi look-ul Boho, alege si o palarie din paie sau o esarfa prinsa cu funda in par.

Citește și:

Rochia mini de plaja

Poarta rochia scurta cu umerii goi la vara!


Rochia de plaja maxi cu decolteu adanc si spatele gol

Rochia lunga de plaja e cu siguranta sexy! Iti alungestte silueta, e confortabila, lejera si e racoroasa ziua si calduroasa pe seara.

Daca vrei sa il cuceresti, fii sexy cu o rochie maxi de plaja cu decolteu adanc si spatele gol! Poarta sandale flats sau sandale cu platforme la acest gen de rochie de plaja.

Rochia de plaja maxi cu decolteu adanc si spatele gol

Lasa pielea la vedere si alege un model de rochie maxi decupata


Rochia de plaja cu imprimeu

Se poarta imprimeul floral. Se poarta printul vegetal, luxuriant, tip Jungle. Se poarta imprimeul etnic. Se poarta printurile geometrice cu dungi si buline. Se poarta patternul abstract dar si motivele retro, colorate.

Orice model ai alege, fii sigura ca rochia de plaja cu imprimeu este o varianta sexy pentru concediul in doi din vara asta. Daca mai are si slit sau alte decupaje, rochia cu print e si mai hot.

Citește și:

Rochia de plaja cu imprimeu

Alege-ti preferata din modele numeroase de rochie de plaja cu print


Rochia de plaja midi tip tunica

Tunica este varianta ideala de beachwear. E fluida, e lejera, E dintr-un material usor. E usor de imbracat si de dezbracat. Si e perfecta si de purtat prin oras, nu doar la plaja.

Alege rochia de plaja tip tunica si poart-o peste costumul de baie, lasand la vedere cat mai mult din pielea bronzata. Altfel spus, fii sexy, lasand cat mai multi nasturi desfacuti.

Rochia de plaja midi tip tunica

Rochia-tunica e ideala la plaja


Rochia de plaja transparenta de purtat peste costumul de baie

O alta varianta de rochie de plaja sexy este rochia transparenta purtata pe deasupra costumului de baie. Fie ca alegi un costum de baie intreg, fie sutien si slip, o rochie din voal, tulle sau dantela e varianta perfecta de purtat la vara!

Acest gen de rochie de plaja se potriveste cu accesorii Boho. O coronita din flori, un accesoriu de cap cu flori, ochelari de soare mari, fumurii, cu rame aurii, sandale cu platforme sau fara toc.

Citește și:

Rochia de plaja transparenta de purtat peste costumul de baie

Fii sexy cu o rochie transparenta direct peste swimwear


Orice fel de rochie de plaja ai alege in vara aceasta, nu uita ca a fi sexy sta si in atitudinea cu care porti hainele! Bucura-te de vara, de mare, de soare! Bucura-te de corpul tau – cu kilograme in plus sau minus! Bucura-te de prezenta iubitului tau si distreaza-te cat poti in acest concediu!


Sursa foto front page – Sergeycauselove/Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.