Setari Cookie-uri

Cum porti blugii la tinute de seara - inspira-te de la vedete!

Desi ai zice sa perechea ta de jeans se potriveste doar in tinute casual, blugii pot fi purtati si la tinuta office cu un sacou elegant sau si in tinute elegante, de seara.

Inspira-te de la stilurile purtate de Gigi Hadid, Khloe Kardashian sau Chanel Iman si alte vedete ce poarta blugi la tinute de seara si cu siguranta vei fi o aparitie in acest sezon!

Blugi boyfriend si bluza din dantela – look Boho la Beyonce

Iata cum porti blugii boyfriend la tinute de seara: cu indrazneala si sex-appeal a la Beyonce! Nici nu stiu cate must-have-uri am numarat in acest outfit!

Bluza cu volane pe umeri. Transparentele si dantela sexy. Jeansii barbatesti cu rupturi. Ochelarii de soare cat-eye, retro. Rujul rosu mat. Papucii cu aplicatii de pietre si margele. Toate sunt la moda si toate pot fi purtate atat la un party cat si in stil sexy-casual!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Jeansi skinny cropped cu corset – Khloe Kardashian e sexy

Khloe Kardashian e experta in a purta jeansii la tinute elegante, de seara. Si desigur, vedeta, cunoscuta pentru vestimantatia sa sexuala poarta jeansi skinny, mulati!

Citește și:

Sora lui Kim Kardashian poarta blugi conici, mulati, cu franjuri, impreuna cu sandale cu toc inalt si subtire. Adauga la acest mix si un corset alb, sexy si bijuterii fine – bratari si inele. Ea completeaza look-ul cu bucle lejere si machiaj natural.

Polaroids please! Thank you @eveningstandardmagazine for my feature ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Blugi largi, abdomen la vedere si blana a la Gigi Hadid

Doar Gigi Hadid ar putea sa fie eleganta si potrivita pentru un eveniment seara in blugi largi si top crop, cu vedere la abdomen!

Modelul american stie secretul pentru a transforma orice look casual sau sport intr-unul de seara, pretios! Haina de blana, coada pony-tail si machiajul natural, usor sidefat o ajuta!

@Postmates is always there when I don't feel like leaving the house (or another fave.. ordering on my way home from work). 🙌🏼 Anything you want delivered to your door.. Download the app and use code: GIGI to get $50 in FREE delivery credits! ✨Xx #ad

Citește și:

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Blugi evazati si bluza a la anii ’70 – ce poarta Chanel Iman

Look-ul inspirat din moda anilor ’70 este potrivit pentru o tinuta de zi, dar si pentru o tinuta de seara.

Iar Chanel Iman stie ca o pereche de jeansi evazati purtata cu o bluza cu maneci bufante este o tinuta de seara tinereasca, indrazneata, numai buna pentru o noapte in club, de exemplu. Neaparat cu sandale cu toc inalt si gros!

1 night in Vegas 🌌🃏🎰 @whotels @w_lasvegas #w_lasvegas

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on

Salopeta de blugi si stiletto ca Bella Hadid

Poti purta o salopeta de blugi intr-o tinuta de seara? Sigur ca poti daca esti Bella Hadid. Si nu numai! Si tu poti alege o salopeta din denim la urmatoarea petrecere!

Cu ce combini jumpsuit-ul de blugi seara? Cu pantofi stiletto rosii, curele din margele si lanturi si cercei mari, metalici. Look-ul inspirat din moda anilor ’80 e completat perfect de un trenci usor, de vara!

Citește și:

Acum ca te-ai inspirat de la vedetele tale favorite si ca ai invatat cum porti blugii la tinute de seara, spune-mi ca vei avea curajul sa incerci jeansii la o petrecere sau un cocktail. Vei fi indrazneata, sexy si nu in ultimul rand te vei simti confortabil. Unde mai pui ca vei da dovada de imaginatie!

Sursa foto front page – instagram, Brooke Cagle/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.