Setari Cookie-uri

Cum porti palariile intr-o tinuta chic – inspira-te din tinutele vedetelor!

Am adunat cele mai cool vedete si am cautat cum poarta ele modelele trendy de palarii ale acestei veri! Crede-na ca cele mai cool staruri poarta palarii in vara asta! Descopera si tu cum porti palariile intr-o tinuta chic

Palaria este un accesoriu pentru femei curajoase. Si vei vedea ca starurile pe care le-am ales in aceasta selectie sunt de-a dreptul fashion-icon-uri!

Iata cele mai chic modele de palarii: palaria fedora, palaria cowboy-style sau palaria cu boruri mari si sapca sport. Inspira-te de la vedete sa vezi cum le poarta! Mai mult, vara aceasta pare sa se impuna deja un trend pentru palarii de vara cu mesaje simpatice sau in teme estivale.

Cum porti palariile cowboy? Inspira-te de la Miley Cyrus

Palaria de cowboy este vedeta verii cand vine vorba de accesorii de purtat pe cap. Si cum putea Miley Cyrus sa nu o poarte, mai ales ca este una dintre vedetele ce experimenteaza cele mai indraznete stiluri?!

Inspira-te de la fosta Hannah Montana si poarta palaria cowboy cu T-shirt basic alb, lanturi in straturi si un machiaj natural cu ten perfect, buze nude si doar putina mascara.

Citește și:

Cum porti sepcile sport? Ariana Grande e experta!

Cum porti sapca sport intr-o tinuta in vara aceasta? Ariana Grande stie cel mai bine cum imbini stilul sporty cu detaliile sexy, de diva.

Ea poarta sapca sport cu un sweater sport, urban si alege machiajul si un hair-style feminin, delicat. Alege si tu un contrast si opteaza pentru make-up cat-eye si par ravasit, natural. Nu stiu ce a asortat Ariana Grande in partea inferioara, dar eu as alege o fusta conica cu print floral de exemplu!

♡ 🏹🌵

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Cum porti palariile Fedora in vara asta? Te invata Meghan Markle

Iubita Printului Harry, Meghan Markle este o adevarata fashionista. In tinutele ei vestimentare – pe Covorul Rosu sau in viata de zi cu zi – alege accesoriile drept “pata de culoare”, drept completare.

Citește și:

Iata cum sa porti palaria Fedora intr-o tinuta chic, de vara a la Meghan Markle: mergi pe ton in ton si pe All White. Alege o rochie maxi, lunga, cu bretele si o pereche de sandale cu platforme. O bratara aurie sau cateva inele mari completeaza perfect look-ul. Nu e tocmai din Suits, dar e tres-cool!

#TBT to Capri with @jessicamulroney 🍝 @thetigofficial #pasta #italy #takemeback

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Cum porti palariile in tinute de seara? Vezi tinuta sexy a lui Beyonce

Beyonce poarta palaria si la tinutele elegante. Asadar, daca vrei sa stii cum porti palariile in tinute elegante de seara, inspira-te din stilul cantaretei!

Alege o palarie cu boruri ample! Alege o rochie neagra, careia sa ii asortezi o jacheta sau un trenci de vara, de tip halat din satin! Completeaza totul cu accesorii si bijuterii opulente: sandale cu talpa groasa si toc inalt, cercei rotunzi a la anii ’80, geanta cu imprimeu kitsch.

Citește și:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Daca alegi sa fii vedeta zilelor de vara, sau a serilor de altfel, hotaraste-te sa asortezi o palarie tinutelor tale. Ca e vorba de tinuta casual, ca e vorba de un outfit sport, sau chiar la birou si in tinutele elegante de seara, palaria va aduce un plus. Mai ales daca stii cum porti palariile intr-o tinuta chic, in trendurile seoznului!

Sursa foto front page – Allef Vinicius/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.