Setari Cookie-uri

Reguli pentru o tinuta eleganta - inspira-te de la Jessica Alba

Exista sigur un dress-code elegant, la fel de bine cum exista un dress-code office. Insa nu despre asta vorbim azi. Ci despre cateva reguli pentru o tinuta eleganta, pe care Jessica Alba le urmeaza in fiecare ocazie. De la stilul casual, la tinute office si pana la rochiile de seara.

Jessica Alba mi se pare mereu rafinata, eleganta, o imbinare intre sexy si clasic. Si pentru ca rarisim am vazut-o imbracata prost. Si pentru ca este mai mult decat o actrita, este o femeie de afaceri de succes, am adunat cateva reguli pentru o tinuta eleganta pe care Jessica Alba le utilizeaza la fiecare aparitie.

Daca vrei sa fii mereu cel mai bine imbracata la petrecere, daca vrei sa alegi mereu machiajul ce te avantajeaza, coafura ce se potriveste tipului tau de par, tinuta office perfecta sau stilul casual ce te scoate in evidenta, inspira-te din stilul actritei de la Hollywood.

Reguli pentru tinuta office eleganta a verii

Daca nu mai stii cum sa te imbraci la birou, inspira-te din tinuta vedetei de la Hollywood. Jessica Alba este pe langa actrita si o business woman veritabila.

Iar tinuta ei office este compusa din costum cu pantaloni, camasa si pantofi clasici cu toc. Doar ca actrita alege un blazer lung, tip caftan, care transforma total linia de purtat la birou. Poti fi cea mai chic la job, daca alegi pantaloni la dunga si un blazer lung, completate de haine minimal si accesorii clasice.

Citește și:

Cum transformi tinuta casual intr-un outfit rafinat

Exista cateva reguli pentru o tinuta eleganta chiar si atunci cand porti blugi. Si tot de la Jessica Alba si stilul ei casual de zi cu zi te poti inspira, pentru ca vedeta stie cum sa fie feminina si atunci cand iese la o terasa.

Secretul? Alege jeansi slim pana la glezna tocmai pentru a se vedea bine sandalele cu toc inalt si gros. Combina o camasa alba sau cu un imprimeu subtil si adauga accesorii fine si bijuterii elegante. Iata cum tinuta casual devine eleganta!

Loved celebrating @victoriabeckham collaboration w @target #vbxtarget and this 🐝 printed button down is everything!

Citește și:

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Reguli de beauty pentru o tinuta eleganta: coafura si machiajul de ocazie

Jessica Alba nu se numara printre starurile de la Hollywood ce experimenteaza prea mult pe Covorul Rosu. Insa este cu siguranta vedeta care da gres cel mai putin si care alege eleganta cu ceva in plus.

Regulile pentru o tinuta eleganta de petrecere sau la o ocazie speciala, asa cum le aplica Jessica Alba? O rochie lunga neagra, insa dintr-o textura altfel decat clasica. Dantela, voal sau tulle cu aplicatii.

Aceleasi reguli se aplica in alegerea accesoriilor si bijuteriilor. Sa fie pretioase si elegante, fine, si fara “experimente”. Actrita completeaza mereu look-ul de seara cu o coafura eleganta, feminina, lejera si un machiaj natural, cu ten perfect, putina mascara si buze roz pal.

Citește și:

Aplica si tu aceste reguli pentru o tinuta eleganta si indiferent de stil, indiferent de ocazie, vei fi vedeta! Acum stii cum sa fii cel mai bine imbracata!

Sursa foto front page – Jessica Alba official facebook page, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.