Setari Cookie-uri

Coronita cu flori - accesoriul de cap al verii

In vara aceasta se poarta stilul romantic. Se poarta detaliile feminine, culorile suave, accentele de imprimeu sau de nuante puternice. Si se poarta accesoriile deosebite. Iar coronita cu flori este cu siguranta accesoriul de cap ale verii!

Feminin. Delicat. Indraznet. Sexy. Romantic. Puternic. Cu atitudine. Si sigur as mai gasi cateva epitete care sa descrie accesoriul de cap al verii! Dar va las pe voi sa descoperiti cele mai frumoase modele de diademe si bentite de par din randurile de mai jos. Azi am pus la loc de cinste coronitele cu flori!

Coronita cu flori si fluturi

Coronita cu flori si fluturi este accesoriul ideal pentru o tinuta Boho. Poarta acest accesoriu de cap romantic si copilaresc, ludic si sexy in acelasi timp cu o rochie lunga cu imprimeu floral.

Se poarta imprimeurile florale din cap pana in picioare, asa ca vei fi de doua ori mai chic! Rochia maxi cu flori se potriveste cu o vesta din macrame si o pereche de cizme de vara. Mai alege o geanta cu franjuri si tinuta ta boema este gata.

Coronita cu flori si fluturi

Coronita cu flori si fluturi


Coronita cu flori bridal

Trendul bridal ramane in moda pentru aceasta vara. Doar ca este putin reintrepretat. Alege sa porti o tinuta All White cu o coronita cu flori bridal si vei fi cu siguranta cea mai eleganta aparitie la o petrecere sau o ocazie speciala.

Citește și:

O pereche de pantaloni lungi albi, o bluza sau o camasa alba satinata sau usor transparenta. Coronita aceasta, o bratara-statement, masiva, cu pietre mari.

O pereche de sandale cu toc sau stiletto aurii ori argintii – in ton cu metalul ales pentru bijuterii – si o geanta-plic nude. Tinuta ta de seara e deosebita si te va face sa iesi in evidenta.

Coronita cu flori bridal

Coronita cu flori bridal


Coronita cu flori si urechi

Coronita cu flori si urechi poate fi asortata cu usurinta la tinuta ta casual. Sau, daca tot e sezonul, la tinuta de festival.

Combina o pereche de jeans sau o salopeta de blugi cu o camasa cu imprimeu in dungi. Adauga o pereche de sandale cu curele si un rucsac cu motive etno. Completeaza look-ul cu coronita aceasta si vei fi gata de concert, de festival sau pur si simplu de iesit cu prietenii in oras.

Coronita cu flori si urechi

Coronita cu flori si urechi


Oricum ai alege sa porti coronita cu flori, nu uita ca este un accesoriu care va atrage atentia. Ai grja la coafura si la machiajul ales. Si poarta acest accesoriu de cap cu atitudine! Diadema florala sau bentita de par astfel decorata este must-have al verii doar pentur curajoase!

Citește și:

Sursa foto front page – Vero Photoart/Pexels

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.