Setari Cookie-uri

Sandale de mireasa

Fii cea mai frumoasa mireasa! Alege o pereche de sandale care sa te lase sa zambesti intreaga zi!

Materialele dedicate nuntilor si mireselor incep sa imi placa din ce in ce mai mult. Oare se apropie si momentul meu? Ca o sa fie in 2018 sau atunci cand o sa am 35 de ani, nu strica sa ma pun si, cel mai important, sa te pun la curent cu ce este in trend si cam ce altceva ar trebui sa mai stii pentru marele eveniment.

Asa ca astazi vorbim despre incaltamintea pe care o poarta mireasa in ziua nuntii.

Chiar daca rochia este lunga, eventual cu trena, si acopera in cele mai multe cazuri incaltamintea, femeile acorda foarta multa atentie pantofilor sau sandalelor.

Trebuie sa fie cea mai frumoasa pereche, dar si cea mai comoda. Pentru ca am o problema cu pantofii in general, eu stiu sigur ca vreau sa port sandale.

Sandale de mireasa comode

Cu toate ne dorim ca macar in ziua nuntii noastre sa purtam cele mai inalte tocuri, dar sa poti rezista 24 de ore pe ele este mai greu. Motiv pentru care multe dintre mirese rezista eroic pana la miezul noptii, iar apoi schimba sandalele fancy cu o pereche cu talpa joasa sau chiar balerini.

Citește și:

Daca te numeri printre femeile care in momentul in care se pun pe tocuri devin mai inalte decat partenerul, te poti numi o norocoasa. Perechea ta de sandale o sa fie din start comoda, pentru ca o sa alegi una cu toc foarte mic, gros sau subtire.

Sandale de mireasa

Sandale aurii Bullboxer Sandale argintii Buffalo

Sandale din piele Guess Sandale din piele Clarks

Sandale de mireasa cu modele

S-a dus vremea cand incaltarile miresei erau de un alb imaculat.

Miresele moderne aleg din paleta de culori tonurile de roz, bej, gri si chiar bleu. Acestea potolesc albumul orbitor al rochiei macar in fotografii.

Si nici nu se mai merge pe varianta clasica, ci se aleg modelele care infrumuseteaza piciorul cu ajutorul baretutelor multiple sau al unor fundite.

Ca sa fii sigura ca sandalele nu iti vor da prea mari batai de cap, asigura-te ca sunt confectionate din piele naturala.

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.