Setari Cookie-uri

Cum sa porti rochia de vara cu tricou

Se ia o rochie cu bretele subtiri, un tricou clasic si i se adauga, dupa preferinta, pantofi casual sau pantofi eleganti.

Ai trait momentul ala in care te urci in autobuzul super aglomerat si esti "obligata" sa stai lipita de un tip frumusel care miroase absolut divin, dar este fix ziua in care nu ti-ai dat silinta sa iti aranjezi parul si sa te machiezi profi? Eu l-am trait in dimineata asta.

L-am trait si am regretat urmatoarele: ca nu mi-am indreptat parul, ca am fost prea lenesa ca sa-mi pun lentilele de contact, asa ca am ramas cu ochelarii de vedere pe nas, si ca, desi sunt 30 de grade afara, nu mi-am scos rochia cea noua din dulap.

Sunt indragostita, nu ma atrage altcineva, dar e in natura femeii sa-si doreasca sa fie privita si admirata. Face bine psihicului sa stim ca mai sunt cativa care ne privesc pe furis si care se intimideaza in prezenta noastra.

Nu zic ca m-as fi imbracat in cine stie ce rochie sofisticata si mi-as fi pus in picioare pantofi cu tocuri inalte, dar rochia mea din imitatie de catifea si cu bretele subtiri stiu ca m-ar fi ajutat sa fur cateva priviri nevinovate.

Citește și:

Anul asta se poarta rochia tip furou. Se poarta rochia tip furou din orice material si se poarta cu un tricou pe dedesubt. Bineinteles, cele mai indraznete dintre noi vor vrea sa socheze cu aparitia lor fara sa poarte tricou si sutien, dar pentru un look cuminte si de zi cu zi, este de preferat sa nu le uiti acasa.

Rochie mini cu tulle

Asa va arata outfit-ul tau din momentul in care combini rochia de vara cu bretele subtiri cu un tricou.

Cel mai des intalnita combinatie pe care am vazut-o este cea cu tricou alb, tu insa nu te opri la asta.

Combina rochia neagra cu un tricou in culoarea ta preferata, iar pentru ca este vara, alege nuante deschise, care nu atrag caldura.

Rochie cu tricou

Cauta modelul care te avantajeaza

Rochie midi casual

Atunci cand vrei sa porti o rochie cu tricou pe dedesubt, nu conteaza lungimea rochiei.

Pentru ca nu ma inteleg bine cu rochiile mini, o sa optez in orice moment pentru modelele midi sau lungi.

Citește și:

Rochia din imaginea alaturata este confectionata dintr-un material neted care o claseaza in categoria stilului casual.

Rochii midi de vara

Mai multe modele de rochii cu bretele subtiri

Rochie mini eleganta

Chiar daca este o rochie eleganta si este suficient sa iti pui sandalele cu toc in picioare ca sa iesi pe usa, combinata cu un tricou scurt (bustiera cu maneci) se transforma intr-o rochie pe care o poti imbraca la locul de munca.

Poart-o cand stii ca dupa terminarea programului ai programata o intalnire romantica sau esti invitata la un eveniment. Scoti tricoul si esti gata de petrecere.

Rochii de vara elegante

Vezi rochii cu bretele subtiri din diferite stiluri

Rochie tip furou

Cum spuneam, se poarta rochia tip furou. Vai, si cat imi mai place!

Confectionata din materialul ala super fin, care te face sa torci ca o pisicuta, rochia tip furou este vedeta sezonului.

Ia-o cu tine la toate evenimentele de vara aceasta si daca ti se face dor de ea in timpul zilei, scoate-o din dulap, pune-o pe tine odata cu un tricou alb si cu o pereche de tenisi in picioare si poti sa te bucuri de ea cat vrei.

Citește și:

Rochie furou

Gasesti aici cele mai frumoase rochii furou

Rochie cu pliuri

Indrazneste sa fii o aparitie senzationala in orice moment!

Fie ca mergi la mare, in vacanta pe meleaguri straine, la restaurant sau in club, la locul de munca sau la un concert, rochia furou nu trebuie scapata din vedere.

Asa cum am mai spus, poart-o cu tricou cand vrei un look cuminte si renunta la tricou cand vrei o tinuta eleganta.

Rochie furou

Mai multe modele de rochii furou


Tu ce parere ai despre aparitia rochiei furou in tendintele 2017?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.