Setari Cookie-uri

Blazerul masculin: piesa potrivita pentru orice stil

Probabil cel mai sexy contrast este cel masculin/feminin. Exista ceva mai senzual decat o femeie care poarta un costum cu pantaloni? Sau un mix interesant cu sacou androgin si fusta ladylike?

Tocmai pentru ca am incredere in puterea de seductie a unui blazer masculin, am cautat cele mai chic modele de sacouri cu croiala de inspiratie androgina pe care sa le combini cu tinuta ta sport, casual, office sau de petrecere.

Blazerul masculin este piesa de rezistenta a verii si a toamnei ce vine, asa ca n-ar strica sa iti cumperi un model. Poate un sacou office, poate un blazer de seara. Vezi mai jos cum sa le porti pe amandoua!

Blazerul masculin in tinuta casual

Jeans, pantaloni lungi, pantaloni scurti. Am ales acest gen de blazer masculin pentru ca este deosebit prin croiala. Inchiderea asimetrica fac din el o varianta ce te scoate in evidenta.

Poarta-l cu pantofi Oxford, cu mocasini sau chiar cu sandale sau papuci si asorteaza-i o geanta-plic pretioasa.

Blazere masculine casual


Cum porti sacoul masculin in tinuta sport

Blazerul masculin sport este supradimensionat, larg, maxi, daca vrei. Acest gen de sacou maxi arata perfect cu orice fel de tinuta, insa eu m-am gandit la o tinuta sport cand l-am vazut.

Citește și:

Poti sa porti acest blazer androgin si cu fuste conice la birou sau cu rochii midi din bumbac si pantofi sport pe strada. Dar si cu jeans cu fit larg sau mom jeans. Neaparat poarta-l cu pantofi sport albi. Sau, daca alegi sa-l combini cu o salopeta lunga, asorteaza-i sandale cu toc.

Cum porti sacoul masculin in tinuta sport

Modele de sacouri maxi sporty


Sacoul androgin in tinuta office

Am ales un altfel de stil androgin pentru tinuta office. Am ales un sacou ce aminteste de o redingota pentru ca la birou trebuie sa fii puternica.

Acest gen de sacou cambrat arata perfect cu fuste midi clos si balerini. Insa mai porti purta acest gen de sacou cu umerii mari si cu fusta-pantaloni sau culottes, ca in imagine. Neparat cu pantofi cu toc gros.

Sacoul androgin in tinuta office

Poarta blazerul androgin la birou


Poarta blazerul masculin si in tinuta de seara

Blazerul masculin de seara este din satin. Este croit larg amintind putin de stilul pijama, mai ales daca il combini cu pantaloni din acelasi material.

Citește și:

Il poti asorta si unei rochii pretioase de tip princesse. Alege o rochie midi si prinde blazerul cu o curea metalica in talie, inchizandu-l parte peste parte. Asorteaza o pereche de sandale cu toc kitten sau inalt si fin si un clutch-box bijuterie sau un plic colorat.

Poarta blazerul masculin si in tinuta de seara

Mai multe blazere masculine elegante


Pana la urma, important este sa te simti bine. Fie ca e vorba de o petrecere unde vrei sa fii altfel. Fie ca vrei sa fii lady in charge la locul de munca, fie ca porti blazerul masculin cu pantofi sport. Garantat vei fi atragatoare cu o astfel de piesa vestimentara tocmai pentru ca o femeie ce poarta haine barbatesti e sexy!

Sursa foto front page – A.U./Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.