Setari Cookie-uri

Top 5 piese vestimentare care ma fac sa ma simt sexy

Dorinta asta arzatoare de a-mi schimba stilul vestimentar, de a ma transforma intr-o femeie eleganta, a venit in urma cu aproximativ doi ani, pe nepusa masa.

M-a gasit nepregatita, asa cum ma gasesc mai toate planurile pe care le fac si pe care le las sa ramana la stadiul de plan (tu sa nu faci asa!!!), doar cu o foaie de hartie, un pix si un cont de Pinterest la indemana.

In mintea mea stiu exact cum vreau sa arat cand merg la un eveniment, stiu exact ce look vreau sa adopt la locul de munca si ce eticheta (din punct de vedete vestimentar) vreau sa mi se puna cand ies din casa. Mai greu cu practica, stii vorba aia...

Asa se face ca astazi am mai facut o lista, cea de mai jos, cu piesele vestimentare in care eu ma simt sexy. Le-am purtat pe toate cel putin o data, fie pentru ca le am eu, fie ca le-am imprumutat de la prietene, si stiu sigur ce efect au asupra mea.

Camasa din matase

Cand spui "camasa" te gandesti la o piesa vestimentara office, eleganta, serioasa, banala si, bineinteles, deloc sexy (doar daca nu cumva este deschisa la primii 2-3 nasturi si ai pe dedesubt un sutien cu push-up).

Citește și:

Doar ca aceasta camasa in zilele noastre nu mai este ce a fost odata. Acum camasa este lunga, tip rochie, asimetrica si din diverse materiale.

Cea care ma face sa ma simt sexy este cea din matase. Vaporoasa si usor transparenta, camasa din matase este ideala pentru atunci cand esti invitata la un eveniment si cauti un outfit casual-elegant.

Camasa din matase

Alege un alt model de camasa eleganta

Kimono elegant

Nu m-as fi gandit ca celebrul kimono o sa devina piesa de rezistenta a anului 2017. Dar bine ca s-a intamplat, pentru ca este o arma a seductiei cu care nu ai cum sa dai gres.

Rochia kimono sau halatul kimono se poarta, dupa preferinte, cu pantaloni lungi/scurti si un top simplu pe dedesubt sau doar cu lenjerie intima, dar sa fii atenta ca sub nicio forma sa nu tragi de cordonul lui.

Ca sa ma simt cu adevarat la femme fatale, e musai sa port kimono-ul cu pantofi sau sandale cu toc.

Citește și:

Kimono

Vezi mai multe modele de rochii/halate kimono

Pantaloni scurti de blugi

E logic ca in momentul in care iti arati picioarele devii automat mai sexy, mai ales cand vorbim de niste picioare bronzate, ingrijite si ferme.

Asa ca nu mai conteaza daca port o pereche de pantofi sport sau sandale cu toc, daca bluza este un tricou clasic sau o bluza fina, pantalonii scurti de blugi ma fac sa ma simt sexy.

Trebuie sa fie pantaloni cat mai scurti, eventual cu aspect deteriorat (rupti, cu franjuri) si/sau cu insertii decorative, nu pantaloni pana la genunchi.

Pantaloni de blugi scurti

Alege perechea de pantaloni scurti care ti se potriveste

Rochie cu spatele gol

Prefer spatele gol in locul unui decolteu generos. Prefer sa imi simt parul lung si blond sau mana iubitului cum imi mangaie spatele.

Dar pentru ca nu intotdeauna am avut curaj sa port o rochie sau o bluza cu spatele gol din cauza faptului ca nu imi permitea sa port sutien, am apelat la ajutorul benzilor adezive tip nipple covers despre care am vorbit intr-un material anterior.

Citește și:

Ce-mi place la rochia cu spatele gol este ca iti corecteaza pozitia si te determina sa mergi cu spatele drept si capul sus.

Rochie cu spatele gol

Gaseste o rochie de seara adecvata stilului tau

Bluza cu un umar gol

Cand nu stii ce sa pui pe tine ca sa te simti altfel decat esti in fiecare zi, imbraca o bluza care-ti pica pe umeri.

Un umar dezgolit lasa la vedere latura senzuala a unei femei, iar combinatia mea preferata este cu blugi skinny si tenisi sau sandale cu platforma.

Un outfit cat se poate de simplu, de lejer, dar care imi da atata incredere in mine.

Bluza cu umarul gol

Modele moderne de tricouri cu umerii goi


Astea au fost alegerile mele sexy de vara. Astept sa imi spui si tu care sunt piesele vestimentare in care te simti mai sexy, mai atragatoare si mai puternica.

Sursa Foto Front Page: Linda Moon/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.