Setari Cookie-uri

Cum sa pari mai slaba: 3 trucuri

Poarta lenjerie modelatoare, imbraca-te intr-o singura culoare din cap pana in picioare si poarta tocuri!

De cand trupul nostru incepe sa capete forme, avem un singur scop: sa parem mai slabe. Si nu conteaza ca natura ne-a lasat perfect proportionate sau ca suntem complimentate pentru felul in care aratam, cand ne uitam in oglinda ni se pare ca totusi mai este ceva de modificat.

Fie ca vrem sa avem picioarele mai subtiri, fie ca ne dorim o talie ca de viespe, inca de la o varsta frageda incepem sa apelam la toate trucurile aflate de prin reviste sau auzite de la altii ca sa atingem perfectiunea. Perfectiunea asa cum ne-a inchipuim noi, bineinteles.

Trucuri ca sa parem mai slabe sunt zeci, poate chiar sute daca ne chinuim mai mult. Eu vreau sa-ti prezint doar trei dintre ele, trei despre care stiu sigur ca te ajuta sa obtii ceea ce iti doresti.

Poarta lenjerie modelatoare

Ar trebui sa stii si tu de acum ca lenjeria modelatoare este cu adevarat un ajutor la indemana oricui. Si nu trebuie sa iti fie rusine sa o porti!

Citește și:

Avem bikini modelatori, sutien modelator, body modelator si chiar rochie modelatore. In ceea ce priveste costumul de baie pentru vara asta, il poti alege si pe el in functie de silueta.

Nude, negru sau alb sunt nuantele cel mai des intalnite si asta pentru ca pot insela cel mai usor ochii curiosilor. Gasim modele ce pot fi purtate ca o piesa vestimentara normala, fara sa se observe ca este lenjerie modelatoare.

O singura culoare din cap pana in picioare

Ce haine te fac sa pari mai slaba? Ar trebui sa eviti hainele cu imprimeuri atunci cand vrei sa pari mai subtirica... sau sa cauti imprimeurile potrivite.

Ideal este sa imbraci haine in culori inchise sau sa te imbraci intr-o singura culoare din cap pana in picioare.

Si pentru ca este vara si incercam pe cat posibil sa evitam nuantele care atrag caldura, chiar si albul din cap pana in picioare o sa te ajute sa pari mai slaba. Ah, si sa nu uitam de bronz, care vine si el in ajutorul tau in aceasta problema.

Citește și:

Poarta o singura culoare din cap pana in picioare

Poarta tocuri

Stiu, nu este pentru toate dintre noi floare la ureche sa ne petrecem toata ziua pe tocuri, dar nu ar strica sa ne obisnuim cu asta.

Tocurile inalte subtiaza (picioare subtiri, talie subtire – daca ai picioarele groase, alege un toc gros) si ne fac mai gratioase, mai feminine, mai elegante. Tocurile ne corecteaza tinuta ajutandu-ne sa ne pastram spatele drept. Asadar, despre tocuri... numai de bine.

Plus ca, vara este anotimpul perfect pentru tocuri in combinatii cu rochite si fustite.


Dincolo de toate aceste trucuri, nu uita ca o alimentatie sanatoasa si sportul nu doar ca te ajuta sa ai o silueta de invidiat, dar iti ofera si o stare de bine interioara si exterioara.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Gosia_Sz

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.