Setari Cookie-uri

Incaltaminte comoda si eleganta de toamna

Ca sa fiu impacata si sa ma bucur de o toamna cool si lipsita de griji, am nevoie de urmatoarele modele de incaltaminte: pantofi oxford, platforme, cizme de cauciuc, ghete cu toc gros si botine din piele intoarsa. Prea multe? Niciodata!

M-am saturat ca fiecare sezon sa ma ia pe nepregatite. M-am saturat sa imi fac planuri peste planuri, sa stiu exact ce imi doresc in materie de outfit-uri, dar de fiecare data sa ajung in a pune pe mine aceleasi combinatii banale. M-am saturat sa fiu prea lenesa ca sa imi pun hainele in ordine si sa ma deprim dimineata pentru ca nu am cu ce sa ma imbrac.

Vorbeam ieri cu doua prietene si ne intrebam: de ce nu exista o operatie care sa fixeze si defecte precum lipsa vointei, comoditatea in exces si lenea? Eu mi-as face doua astfel de operatii, poate chiar trei, ca sa fiu sigura ca ma lasa perfecta din punctul asta de vedere.

Revenind cu picioarele pe pamant, vorbim astazi despre incaltamintea comoda si eleganta pentru toamna lui 2017. S-a anuntat un inceput de toamna neobisnuit de calduros, asa ca mai putem tine inca departe cizmele din cauciuc.

Citește și:

Incaltaminte comoda cu toc

Din categoria "incaltaminte de toamna" nu au voie sa lipseasca ghetele scurte si botinele. Sunt modelele pe care poti conta in orice situatie atunci cand vine vorba de tinute office si elegante. Se poarta cu rochii, fuste, blugi si pantaloni office. Se potrivesc intr-un outfit cu camasa sau bluza cu umerii goi, pulover sau hanorac oversize. E alegerea ta.

Ca tot spuneam in materialul de ieri, despre salopetele din denim, ca platformele sunt perfecte in combinatie cu o salopeta, eu recomand cu incredere si incaltamintea cu platforma, fie ca este vorba despre tenisi cu platforma sau un model elegant.

Incaltaminte eleganta de toamna

Botine cu toc patrat Platforme casual Botine din piele intoarsa

Incaltaminte comoda de toamna

Toamna este important sa te imbraci lejer, in haine confortabile, si sa te incalti comod. Zic asta deoarece, pe ploaie si pe vant, singurul lucru pe care ti-l mai doresti este sa te chinui sa iti pastrezi echilibrul pe tocuri de peste 10 cm sau sa simti pantofii ca iti fac bataturi.

Citește și:

Aici intervin pantofii oxford si pantofii cu talpa groasa. Am pornit in cautarea perechii ideale inca de la inceputul acestui an, dar nu am avut noroc sa ma indragostesc la prima vedere de vreuna dintre ele. Asa ca mi-am indreptat atentia catre magazinele online, unde am gasit modele pe gustul meu, chiar peste asteptarile mele, pentru toate bugetele.

Pantofii eleganti de toamna sunt ideali pentru tinutele office, pentru adeptele stilului smart casual. Opteaza pentru perechile din piele naturala daca vrei sa simti confort 100%.

Incaltaminte comoda de toamna

Tenisi cu platforma Pantofi cu platforma Pantofi Tommy Hilfiger

Acum ca am bifat si incaltamintea eleganta si comoda de toamna, nu prea imi mai sta nimic in cale ca sa ma pun in valoare asa cum imi doresc.

Sa mai astept totusi operatia de care vorbeam mai sus? Hmmm...

Sursa Foto Front Page: shutterstock/by dramalens

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.