Setari Cookie-uri

4 modele de botine pentru toamna 2017

Modele de botine pentru toamna ideale pentru tinutele smart casual si elegante.

Toamna este sezonul puloverelor, al cardiganelor si al botinelor. Daca despre pulovere am vorbit deja intr-un material anterior, iar cardiganele asteapta cumintele sa le dedic cateva randuri, va urma curand, inseamna ca astazi este doar despre botine.

Pentru ca dupa ghetele scurte, botinele sunt in topul preferintelor in materie de incaltaminte de toamna. Am fost tentata sa spun ca sunt versatile, insa daca stau mai bine sa ma gandesc, orice combinatie de piese vestimentare ai face, odata ce ai pus in picioare o pereche de botine, intreaga tinuta se trasnforma intr-una eleganta.

Botine elegante din piele intoarsa

Botinele din piele intoarsa sunt in masura sa completeze orice outfit elegant, dar evita pe cat posibil sa le incalti pe timp de ploaie, pentru ca sunt pretentioase si risti sa le strici de la prima purtare.

Si daca tot vorbim despre botine pentru toamna, am cautat si am gasit doua modele in culorile in tendinte pentru acest sezon. Outfit-ul meu preferat care include o pereche de botine din piele intoarsa arata asa: pantaloni drepti cu buzunare, camasa alba oversize, geanta cu lant si palarie. Sau botine cu toc gros, blugi si pulover cu guler inalt.

Citește și:

In ceea ce priveste outfit-ul pentru o seara petrecuta in club sau la un eveniment, acesta este format dintr-o pereche de botine din piele intoarsa deschise in fata, fusta mulata cu crapatura si un top elegant din material fin.

Botine din piele intoarsa

Botine din piele intoarsa cu bot patrat Botine din piele intoarsa peep toe

Botine din piele pentru toamna 2017

Botinele din piele naturala sunt ideale pentru toamna. Rezistente la umiditate, stabile si comode, acestea iti asigura confort cat e ziua de lunga, indiferent de cate drumuri ai de facut.

Botinele din piele naturala sunt ideale pentru tinutele office si elegante, fiind reprezentative pentru femeile de cariera, acele femei care nu se plang niciodata ca trebuie sa afiseze in fiecare zi o imagine impecabila si sa fie un exemplu pentru ceilalti.

Bineinteles ca poti asorta botinele cu o pereche de blugi, dar tot mai bine o sa arati daca inlocuiesti blugii de zi cu zi cu o rochie midi sau o fusta.

Citește și:

Botine din piele naturala

Botine cu toc gros si fermoar Botine din piele cu catarama

Stiu ca toate ne dorim sa fim elegante si feminine in fiecare zi, dar putine reusim sa obtinem ce ne propunem, si asta doar din cauza faptului ca a merge pe tocuri nu este o treaba usoara, de aceea botinele sunt pentru toate stilurile.

Botinele pentru toamna 2017 se gasesc in modele cu toc foarte inalt, gros sau subtire, dar si cu toc mic si gros sau joase, astfel ca fiecare dintre noi are sansa de a-si schimba stilul si atitudinea.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Voyagerix

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.