Setari Cookie-uri

Ce pantofi sa porti la o intalnire

Acest material este recomandat adolescentelor aflate la prima dragoste, tinerelor aflate intr-o relatie de cativa ani, dar si femeilor casatorite, care stiu sa se bucure de fiecare zi petrecuta alaturi de sotul lor ca si cum ar fi prima lor intalnire.

Cand eram mai mica, matusa mea imi tot spunea: "Lasa ca e mai bine sa nu ai pe nimeni. Stii ce naspa e sa ploua afara, sa ninga si sa fie frig, iar tu sa fii nevoita sa iesi din casa pentru ca asa vrea el?!". Ii dadeam intr-un fel dreptate, oricat de indragostita as fi fost, daca ploua afara, tot nu aveam chef sa merg la intalnire.

Cand am crescut si am avut bani sa platesc un taximetrist ca sa ma duca acolo unde ma astepta el - omul care imi furase inima - am inteles ca nu e atat de greu si urat sa iti dai intalnire pe ploaie. Intre timp incepusem sa imi indrept atentia si catre alte tipuri de incaltaminte, nu doar adidasi, in care ma udam, asa ca nu mai era nici asta o problema.

Iata care sunt in viziunea mea pantofii potriviti pentru intalnirile romantice, in functie de locatie si starea meteo, in special pentru toamna asta.

Pantofi pentru intalnirea la restaurant

Daca te-a invitat sa luati cina impreuna la restaurantul lui preferat, inseamna ca are planuri mari cu tine, iar tu, ca sa il convingi si mai mult ca esti femeila visurilor, trebuie sa impresionezi printr-o prezenta fizica si de spirit ireprosabila.

Citește și:

Vei reusi sa faci asta daca alegi sa porti o rochie midi bodycon sau in clos, care iti pune in valoare trupul si pastreaza in acelasi timp o doza de mister, si o pereche de pantofi cu toc.

Ai invatat sa iti pastrezi echilibrul si sa pasesti cu eleganta cand ai in picioare tocuri de peste 10 cm? Atunci opteaza pentru pantofii din piele intoarsa cu varf ascutit sau pentru pantofii stiletto, dar daca ti-e frica sa nu te impiedici si sa te faci de ras, combina o fusta midi cu o bluza cu umerii goi si pantofi cu toc kitten.

Pantofi cu toc

Pantofi cu varf ascutit din piele Pantofi cu toc kitten din piele

Pantofi pentru plimbarea in aer liber

Tu, o romantica incurabila, el, dispus sa-ti faca pe plac in orice moment. Intalnirile voastre inseamna mersul la cinematograf, la teatru si plimbarile in aer liber.

El o sa se imbrace lejer si o sa poarte pantofi casual, iar tu o sa mergi la bratul lui imbracata in pantaloni drepti si camasa oversize, cu pantofi oxford sau loafer in picioare.

Citește și:

Daca esti mica de statura, dar nu te poti obisnuit cu tocurile de nicio dimensiune, ai de ales intre zecile de modele de pantofi cu platforma. Sunt in general pantofi office, cu influente masculine, dar perfecti pentru tinutele smart casual.

Pantofi oxford si Pantofi loafer

Pantofi oxford cu platforma Pantofi derby din piele

Incaltaminte pentru intalniri in zilele ploioase

Atunci cand esti indragostit, poate sa fie afara furtuna, viscol sau zapada de 10 cm, nimic nu va sta in calea fericirii tale, stiu. Asa ca m-am gandit sa vin in ajutor cu doua recomandari de pantofi pe care sa ii porti la intalnire in zilele ploioase, mai ales ca a venit toamna si ne asteptam la orice din partea ei.

De fapt, nu sunt chiar pantofi, ci doua perechi de botine cu toc. Botine cu toc gros, pentru ca stim toate cat de greu este sa fii atenta in jur cand afara ploua si bate vantul.

Botinele cu toc gros sunt usoare si confortabile, si se combina usor cu tinutele elegante (pantaloni drepti, rochii office, fuste creion), dar si cele casual (blugi si jachete din piele).

Citește și:

Botine de toamna

Botine negre din piele Botine maro coniac din piele

Inspira-te si din materialul nostru: "Cum porti pantofii cu toc: inspira-te de la vedete!".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Conrado

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.