Setari Cookie-uri

Pantaloni sport de toamna: cum ii porti

Se poarta tinutele complete sport: adidasi, pantaloni sport, tricou si hanorac. Adopta putina atitudine si o sa te bucuri de cel mai confortabil stil de toamna.

Mi-e dor sa port o pereche de pantaloni sport pe strada. Mi-e dor de confortul si libertatea pe care o astfel de pereche de pantaloni mi le ofera. Vreau sa imi pun tenisii in picioare, un hanorac si pantalonii sport pe mine, rucsacelul in spate si sa plec la drum.

Si din cauza acestui dor nebun, dar si din cauza tendintelor, m-am apucat sa caut cateva modele cu care sa fiu pregatita sa intampin temperaturile scazute care urmeaza.

Sincer, nici nu credeam ca pot sa ma atraga atat de mult pantalonii sport. Iata ce am gasit:

Pantaloni sport conici

Toamna nu exista alti pantaloni care sa iti ofere mai mult confort si mai multa libertate cum o fac pantalonii sport.

Poti sa mergi pe mana modelelor clasice, pantalonii sport conici, tot in pas cu moda vei fi. Lipseste doar un tricou cu mesaj inspirational sau cu un imprimeu haios

Pantaloni sport conici

Modele de pantaloni sport

Citește și:

Pantaloni sport cu fermoar

Ce spui de niste pantaloni sport eleganti? Un model din material neted ce poate fi introdus cu usurinta intr-o tinuta smart casual.

Nu am fost de acord cu combinatia pantaloni sport-tocuri, insa am vazut cateva modele care chiar se potrivesc. Tind sa cred ca si pantalonii din imagine sunt ce trebuie.

Completeaza in partea de sus cu un maieu, un body, un hanorac oversize si o sapca pe cap.

Pantaloni sport cu fermoar

Alege modelul care ti se potriveste

Pantaloni sport cu banda elastica

Nu mai este mult si o sa fie nevoie sa scoti din cutie bocancii. Iar atunci cand o sa faci asta, e bine sa ai pe aproape o pereche de pantaloni sport, pentru ca se potrivesc de minune.

Iti recomand pantalonii sport cu banda elastica. Un model skinny in care o sa arati fabulos, care o sa te incalzeasca in zilele racoroase, mai ales daca pui in partea de sus un hanorac oversize cu gluga.

Citește și:

Pantaloni sport cu banda elastica

Vezi mai multe modele sport

Pantaloni sport roz

Si ce daca este toamna si soarele nu mai zambeste pe cer. Rozul prafuit face parte din culorile in tendinte pentru acest sezon, asa ca iti recomand cu incredere o pereche de pantaloni sport roz.

Ar arata minunat pe tine in timpul orelor de jogging, dar si la locul de munca poti sa iti faci aparitia cu o tinuta completa sport.

Pantaloni sport roz

Modele diferite pantaloni sport


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By indira's work

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.