Setari Cookie-uri

O rochie sacou - 4 tinute diferite

Toamna lui 2017 are o noua piesa vestimentara preferata. Este vorba de rochia sacou, care a demonstrat ca este cea mai in masura sa asigure stil si eleganta celei care o introduce in tinutele elegante si smart casual. Afla mai multe!

Trebuie sa ma crezi cand iti spun ca ai nevoie in viata ta de o rochie sacou. Daca nu, te vor convinge imaginile si descrierile de mai jos, si bineinteles Alina Ceusan, care stie cel mai bine sa puna in valoare rochia sacou din colectia Andreei Raicu.

Eu iti mai spun doar atat: imagineaza-te in fiecare tinuta pe rand, fii atenta la toate piesele care alcatuiesc tinuta si nu abandona subiectul pana nu iti dai seama in care te-ai simti cel mai bine. Am pentru tine patru tinute pentru stiluri diferite.

Rochia sacou purtata in tinuta office

Primul gen de tinuta la care te gandesti atunci cand vezi rochia sacou este tinuta office.

O rochie sacou combinata cu pantofi eleganti, stiletto sau cu talpa joasa, si geanta eleganta iti va asigura complimente sincere cu privire la alegerea facuta din punct de vedere vestimentar.

Nu trebuie sa vezi in rochia sacou o piesa prea eleganta pentru gusturile tale, pentru ca pantofii oxford o vor aduce in zona ta de confort.

Citește și:

Rochie sacou

Vezi mai multe modele asemanatoare

Tinuta de birou cu rochie sacou purtata ca blazer

Pana iti faci curaj sa porti rochia sacou ca atare, poart-o descheiata, ca blazer, peste o alta tinuta de birou cool si lejera.

Spre exemplu, pune-o in aceeasi combinatie cu fusta creion si camasa sau cu pantaloni si tricou. Ca si incaltaminte, esti libera sa alegi ce este mai confortabil: tocuri sau casual.

Rochie sacou

Alege alt model de rochie

Look sexy cu pantaloni din piele si pantofi stiletto

Zic asa: o viata avem, o data ne intalnim cu varsta la care ne aflam acum, deci hai sa fim indraznete si sa purtam hainele care ne plac cu adevarat, nu doar ce da bine in fata celorlalti. Stii vorba aia... "viata este prea scurta ca sa porti haine plictisitoare".

Prin urmare, poarta rochia sacou cu pantaloni din piele si pantofi stiletto rosii. Rujul rosu pe buze si palaria de pe cap.

Citește și:

Rochie sacou

Modele diferite de rochii office

Rochie sacou cu adidasi

Si am ajuns si la tinuta mea preferata: rochia sacou cu adidasi. M-a convins instant ca am nevoie de o rochie sacou in viata mea si ca nu o sa mai fiu niciodata simpla si plictisitoare din punct de vedere vestimentar.

Blugii skinny negri si un top scurt ma vor ajuta sa completez tinuta si sa fiu gata pentru orice eveniment monden la care as fi invitata.

Rochie sacou

Alege un model care ti se potriveste


Susa Foto Front Page: Shutterstock/By indira's work

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.