Setari Cookie-uri

5 jachete din piele pe care sa te bazezi toamna asta

Reimprospateaza-ti garderoba de toamna cu jachete din piele in tendintele 2017. Alege sa porti jacheta din piele cu gluga in zilele ploioase, iar atunci cand vrei sa te pui in valoare, completeaza orice tinuta cu jacheta din piele cu broderie.

Ce ar fi toamna fara jacheta din piele? Parca nu ar avea haz, parca nu ar fi toamna in adevaratul sens al cuvantului. Imi si place sa ma plimb pe strazi si sa vad atat femeile, cat si barbatii, imbracati toti in jachete din piele. Atunci stiu sigur in ce sezon ne aflam.

Orice tinuta capata o infatisare deosebita atunci cand este completata cu o jacheta din piele. Nu te rezuma la modelele negre sau maro, cele mai cautate, fii altfel si opteaza pentru modelele in nuante rosii, galbene, albastre, mov si chiar albe.

Jacheta din piele cambrata

O lunga perioada de timp, adica ani intregi, nu concepeam ca jacheta din piele sa fie altfel decat cambrata. Eram mica si cautam sa ies in evidenta, iar o jacheta cambrata asta face: subliniaza talia si pun in valoare silueta.

Jacheta cambrata din piele, de culoare rosie, este o piesa vestimentara eleganta, numai buna de pus in aceeasi combinatie cu pantaloni office, blugi skinny si stiletto, rochie bodycon si fusta creion.

Citește și:

Jacheta din piele rosie

Vezi mai multe modele de geci de piele

Jacheta din piele negru cu alb

Daca vrei sa te remarci din multime, ai nevoie de jacheta din piele neagra cu terminatii albe. Nici nu mai stiu de cand nu am mai remarcat in jurul meu pe cineva imbracat cu o geaca in negru cu alb, combinatie care ma duce instant cu gandul la outfit-urile office.

Tu o poti duce in zona casual, combinand-o cu pantaloni evazati si pantofi sport.

Jacheta din piele negru cu alb

Geci si jachete din piele

Jacheta din piele cu broderie

Facem ce facem si tot la hainele cu broderie ajungem. Dar trebuie sa recunoastem ca sunt chiar misto si faptul ca se pastreaza in tendinte inseamna ca, cine nu are inca un articol cu broderie, ar trebui sa se grabeasca, pentru ca i se mai ofera o sansa.

Jacheta din piele cu broderie este ideala intr-un outfit de toamna, casual sau elegant, pentru zilele plictisitoare in care vrei sa spargi monotonia cu un outfit cool.

Citește și:

Jacheta din piele cu broderie

Modele diferite de jachete din piele

Geaca de piele mov

Modelul din imagine este preferatul meu. Imi place culoarea jachetei, croiala si, in special, materialul. Piele, ca doar despre asta vorbim, dar este acel material de piele rezistent, cu miros puternic (iar mie imi place mirosul de piele naturala).

Este o jacheta din piele pentru tinutele elegante, chiar daca asta inseamna jeansi, incaltaminte cu toc si bluza din satin.

Ah, si sa nu uitam de combinatia jacheta din piele-pantaloni din piele.

Geaca de piele mov

Vezi si alte geci de piele

Geaca de piele lunga

Cine si de ce nu si-ar dori cineva o geaca de piele lunga si cu gluga? Este tot ce iti poti dori de la geaca ta de piele intr-o zi de toamna ploioasa, nu?! Sa te fereasca de umiditate din cap pana in picioare.

Bucura-te de ea intr-un outfit lejer si calduros, care te fereste de ploaie si de vant.

Te sfatuiesc sa completezi tinuta cu un rucsac impermeabil.

Citește și:

Geaca de piele lunga cu gluga

Alege jacheta din piele care ti se potriveste


Inspira-te din materialul: "Cum porti pantalonii din piele la birou"!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Diana Indiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.