Setari Cookie-uri

Haine cu croi lejer pentru toamna

Pentru ca toamna sa fie un anotimp acceptat si indragit de fiecare dintre noi, e nevoie ca incaltamintea si hainele pe care le imbracam sa fie moderne, confortabile si sa ne fereasca de ploaie si de vant in cele mai mohorate zile.

Daca impotriva ploii si a umiditatii sar in ajutorul nostru pelerinele si jachetele impermeabile, cand vine vorba de vant si de temperaturi scazute, nu doar hainele calduroase ne stau la dispozitie, ci si hainele cu croi lejer ce permit diferite combinatii vestimentare.

Iti prezint in continuare cinci piese vestimentare cu croi lejer care vor face din toamna 2017 cea mai fashion perioada a ta.

Rochie cu croi larg si maneca ¾

Rochia cu croi larg, maneca trei sferturi si imprimeu este ideala pentru cele mai calduroase tinute de toamna.

Da, am spus bine calduroase, pentru ca in combinatie cu un dres gros, un cardigan tricotat si un palton din stofa, nu are cum sa fie altfel.

In picioare, daca temperaturile sunt chiar atat de scazute, pune o pereche de ghetute pana la glezna si o pereche groasa de sosete inalte.

Rochie cu croi larg de toamna

Rochii si alte piese vestimentare lejere

Citește și:

Sacou office cu cordon

Pentru acelea dintre voi care zi de zi sunt nevoite sa imbrace tinute office, am ales un sacou lung cu cordon si croi larg.

Este un sacou tip trenci cu maneca trei sferturi, motiv pentru care il poti purta atat in birou, cat si la o plimbare in oras.

Asorteaza-l atat in tinutele smart casual, cat si in cele lejere, de toamna.

Sacou office lung

Vezi si alte haine cu croi lejer

Pulover tricotat cu croi larg

Puloverul tricotat cam este piesa reprezentativa pentru un sezon cu du-te vino cum este toamna.

Opteaza pentru puloverele cu croi larg, care iti ofera libertate si confort in zilele stresante cu vant puternic si ploaie.

O pereche de blugi, ghetele in picioare, jacheta pe deasupra si esti gata sa infrunti ca o fashionista cele mai stresante zile.

Pulover tricotat larg

Alege modelul care ti se potriveste

Bluza brodata cu croi lejer

Mie imi este greu sa fiu eleganta si mereu imbracata bine cand afara sunt sub 20 de grade. Daca nu imi aleg si nu imi pregatesc hainele cu o seara inainte, dimineata nu exista nicio sansa sa iasa ce trebuie.

Citește și:

Ei bine, pentru astfel de momente e bine sa patram aproape cateva bluze elegante pe care putem conta in orice moment.

Bluza brodata cu croi larg este pur si simplu perfecta pentru situatii de criza.

Bluza cu broderie

Modele de haine cu croi lejer

Cardigan tricotat cu broderie

Dupa puloverul tricotat, urmatoarea piesa vestimentara regasita in garderoba de toamna a oricarei femei este cardiganul.

Lung, pufos si calduros, cardiganul tine de cele mai multe ori loc de trenci sau de palton subtire.

De ce il indragesc toate doamnele si domnisoarele? Pentru ca se potriveste pe orice silueta si poate fi introdus in orice combinatie vestimentara, casual, office sau eleganta.

Cardigan tricotat

Vezi mai multe articole cu croi larg


Inspira-te si din materialul "Feminitate absoluta in rochii clos in stil boem de toamna".

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.