Setari Cookie-uri

Bluze elegante cu maneci clopot - trendul de neratat al noului sezon

Outfit-ul perfect de toamna arata asa: bluza cu maneci clopot, blugi evazati, incaltaminte cu platforma, cardigan tricotat si palarie cu boruri largi.

Am vorbit la inceputul acestui an despre rochiile cu maneci clopot si despre eleganta si aerul boem pe care le ofera celei care le imbraca. Astazi intra in discutie bluzele cu maneci clopot, un trend de neratat sezonul acesta.

Bluzele cu maneci clopot sunt elegante, sunt pentru femeile romantice, pentru tipele moderne si pentru acelea dintre noi care s-au saturat sa se imbrace banal.

Iti las mai jos imaginile a catorva modele pe care le-am gasit online si de care sunt sigura ca o sa iti placa si o sa te inspire.

Bluza cu maneci clopot si broderie

M-am bucurat sa vad o bluza cu maneci clopot si broderie florala, pentru ca, stii deja, broderiile sunt la moda si sezonul acesta. Modelul din imaginea alaturata este un model elegant in care vei arata fabulos oriunde te vei afla, indiferent ca este locul de munca sau un eveniment cu invitati importanti.

Citește și:

Poarta bluza alba cu maneci clopot si broderie in combinatie cu fusta creion sau pantaloni evazati.

Bluza eleganta cu maneci clopot

Alege o alta bluza cu maneci clopot

Bluza eleganta cu maneci clopot

M-am indragostit la prima vedere si iremediabil de aceasta bluza eleganta cu maneci clopot, datorita nuantei si materialului fin din care este confectionata.

Mi-ar placea sa am curajul sa o port asa cum arata modelul din imagine, cu o pereche de pantaloni in carouri si cu talie inalta, iar in pantofi sa pun pantofi oxford, dar ma stiu pe mine, asa ca i-as gasi locul in aceeasi combinatie cu blugi skinny.

Bluza eleganta cu maneci clopot

Mai multe bluze si rochii cu maneci clopot

Bluza cu model floral si maneci clopot

Toata vara am intalnit pe strada si la evenimente tinere acoperite la limita de bluzite scurte cu model floral si maneci clopot. Si mi-au placut la nebunie.

Pentru sezonul rece le recomand sa se poarte cu blugi evazati cu talie inalta si cardigan tricotat pe deasupra.

Citește și:

Platformele in picioare si palarie de pe cap nu ar trebui sa lipseasca in acest outfit.

Bluza cu maneci clopot si imprimeu floral

Vezi si alte haine cu maneci clopot

Bluza din bumbac cu maneci clopot

Poarta bluza cu maneci clopot si la locul de munca. Poart-o cu pantaloni din stofa si pantofi stiletto sau cu pantaloni prevazuti cu bretele si pantofi office.

Poart-o atunci cand vrei sa te simti speciala, cand vrei sa te faci remarcata si sa primesti complimente.

Bluza din bumbac cu maneci clopot

Modele de bluze cu maneci clopot


Daca iti plac bluzele cu maneci clopot, o sa iti placa si bluzele cu maneci bufante. Inspira-te din materialul meu: "Bluze cu maneci bufante pentru o toamna boho".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Evgenyrychko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.