Setari Cookie-uri

Am gasit cele mai chic cizme scurte sub 200 lei!

Se poarta cizmele peste genunchi, dar si cizmele scurte. Sunt preferate de femeile cu un stil de viata activ, care vor sa imbine stilul casual cu cel elegant fara sa fie nevoite sa poarte cizme cu toc sau ceva ce le-ar scoate din zona de confort.

Eu personal nu ma inteleg bine cu cizmele lungi. Chiar daca sunt modele cu talpa joasa, tot mi se par mult prea elegante pentru stilul meu, asa ca raman fidela cizmelor scurte. Le consider mai practice, fiind mai usor de incaltat si mai usor de asortat.

Daca atunci cand porti cizme lungi trebuie sa fii cu bagare de seama la hainele pe care le alegi, in cazul cizmelor scurte, bataia de cap nu este chiar atat de mare.

Cizmele scurte sunt cele care se combina si cu blugi skinny, dar si cu blugi boyfriend, si cu pantaloni office, dar si cu fuste si rochii din toate stilurile.

Cizme scurte pentru tinute elegante

Am zis ca cizmele scurte sunt usor de asortat, insa tot eu sunt cea care spune ca, indiferent de cat de simplu ar parea, se poate ajunge oricand la o combinatie vestimentara prost realizata. Am vazut multe exemple prin metrou si pe strada, cand pur si simplu cizmele scurte nu se potriveau cu hainele pe care le purtau respectivele.

Citește și:

O pereche de cizme scurte se potriveste cu blugii skinny, cu blugii boyfriend si cei mom fit, daca acestia sunt intorsi la margini, aceasta intorsura oferind un aspect mai stilat tinutei.

Se potriveste cu pantalonii de stofa daca lungimea acestora este pana la glezna, si poti sa incalti cizmele scurte daca iesi in oras si vrei sa pui pe tine pantalonii din piele.

Cizme scurte

Cizme scurte negre cu aplicatii Cizme scurte roz prafuit cu barete multiple

Cizme scurte cu aplicatii

Cand ploua, cand ninge, cand bate vantul, cand soarele straluceste pe cer intr-o zi racoroasa de toamna, in orice moment cizmele scurte sunt acolo si asteapta sa fie incaltate.

Chiar si atunci cand zapada s-a asternut in strat mare poti sa le incalti, dar asigura-te ca modelul pe care il ai este imblanit si din piele - un material rezistent, impermeabil.

Pentru ca in tendinte sunt aplicatiile de orice fel si pe orice - haine, incaltaminte, accesorii, genti, huse de telefon, unghii - iti pot indrepta atentia spre o pereche de cizme scurte cu aplicatii. Fie ca aplicatiile inseamna barete si/sau catarame multiple, sau tinute, broderii sau strasuri. Alege o pereche care indeplineste caracteristicile stilului tau vestimentar.

Citește și:

Cizme scurte

Cizme scurte negre cu sireturi Cizme scurte maro cu barete aplicate

Modelele de cizme scurte pe care le-am prezentat in acest material le-am gasit la preturi accesibile, toate valoreaza mai putin de 200 lei. Si, sa-ti spun un secret, imi place la nebunie sa pornesc in cautarea produselor ieftine in magazinele online.

Asadar, cizmele scurte prezentate sunt chic, sunt moderne si practice. Sunt ideale pentru toamna, cand inca le poti purta cu fuste si rochii in clos si cu pantaloni indoiti la margini.

Tinuta mea ideala de toamna arata asa: cizme scurte - blugi mom fit - pulover pufos cu un umar gol - palton subtire. Ca accesoriu - un rucsac de dimensiuni medii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Coy_Creek

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.