Setari Cookie-uri

De ce sunt indragostita de stilul lui Claire Underwood

Stilul lui Claire Underwood este un amestec extrem de interesant. Cu siguranta este woman in charge. Cu siguranta poarta un stil business curat, cu puternice inspiratii androgine dar atat de feminin. De asta si din mult mai multe motive sunt indragostita de personajul Claire Underwood.

Daca tot a explodat scandalul cu Kevin Spacey si daca tot Netflix anunta ca House of Cards ajunge la ultimul sezon, dar mai ales, daca tot acelasi Netflix spune ca are ceva surprize cu personajul Claire Underwood, am decis sa vorbesc despre stilul ei iconic de a se imbraca.

E ciudat cum poti sa detesti un personaj dintr-un film, ca fire, insa sa fii totalmente si irevocabil indragostita de felul in care se imbraca, de alura, de postura, de pantofi (oh, pantofii ei!) de coafura! De machiaj! Da, sunt indragostita de stilul lui Claire Underwood!

Speram ca ultimul sezon sa nu ajunga sa ilustreze o Claire Underwood aproape ca Francis. Si totusi, s-a intamplat. Si daca pana la ultimul episod aparut pe Netflix inca speram ca sotia lui Francis Underwood va gasi calea catre eliberare, catre cine ar putea fi ea, de acum nu mai nicio speranta!

Ah, n-ati vazut ultimul sezon sau ultimele episoade? Scuze, promit sa scriu spoilere! Dar voi scrie despre stilul lui Claire Underwood, care mi se pare fe-no-me-nal!

Citește și:

Woman in charge: cum sa te imbraci precum Claire Underwood la birou

Stilul minimal, stilul military, stilul ladylike. Toate se intalnesc in tinutele lui Claire Underwood. Poarta cu aceeasi usurinta si senzualitate (usor macabra uneori) un sacou cu epoleti si o rochie office cu drapaj elegant la piept.

Poarta la fel de bine un sacou cu guler si rever mare si o rochie midi, pe corp sau o fusta fluida, in stil lalea. Claire Underwood este o femeie a contrastelor – si ca fire, dar si ca vestimentatie! Stilul lui Claire Underwood este mixul perfect la birou de femeie intr-o pozitie de putere care nu uita sa fie sexuala, femeie, feminina, atragatoare. Uneori, periculos de atragatoare!

De ce Claire Underwood are votul meu?

Claire. Daca ai vazut serialul Netflix House of Cards, vei spune numele ei in gand cu accentul de sud cu care il rostesti Francis Underwood. Aproape volatil, insa, atat de puternic!

Citește și:

Cam asa e si ea ca femeie. Cam asa sunt si tinutele ei! Si tocmai pentru ca vestimentatia ei este la limita contrastelor, tocmai de aceea ador stilul lui Claire Underwood!

Robin Wright aduce un plus de rafinament personajului

Imi placea Robin Wright si inainte, nu zic nu! Insa nu ca dupa rolul acesta! Rolul acesta a prezentat multe fatete al ei. Multe fatete ale unui personaj cu siguranta controversat. Insa, extrem de bine imbracat. Ceea ce de fapt ma intereseaza pe mine!

De ce spun ca Robin Wright o face mai rafinata pe Claire Underwood? Prin felul in care merge, pe tocurile ei inalte: usor leganat, senzual, aproape erotic. Prin felul in care zambeste, aproape trist. Prin felul in care ochii ii stralucesc. Prin felul in care se poarta si prin felul in care isi poarta parul. Prin felul in care se poarta pe sine de parca orice incapere este a ei. Orice este al ei. Si ea stie asta. Si tu stii asta!

Citește și:

Stilul lui Claire Underwood este un mix de ladylike si androgin!

Este totusi o femeie intr-o pozitie de putere. Nu stiu pe la ce sezon ai ajuns in serial, dar la un moment-dat Claire Underwood ajunge in cele mai inalte pozitii. Si daca la inceputul serialului era un accesoriu frumos la bratul lui Francis, pe parcurs dinamica se schimba si la 360 de grade!

La fel si stilul lui Claire Underwood evolueaza. De la minimal, cu tenta usor feminina, usor sexy, usor androgina, de la tinute office-chic, confortabile, urbane, femeia de afaceri Claire devine femeia de cariera Claire. Si stilul ei vestimentar se schimba.

Devine mai puternic. Devine expresie a unei femei puternice. Devine eminamente in linii androgine, cu usoare accente feminine, care indulcesc personajul. Pantofii sunt mereu cu toc. Vocea e mereu calda, joasa. Gatul este mereu expus, gleznele la fel. Talia este accentuata, pieptul este reliefat, soldurile si mersul sunt de femeie cu un puternic erotism.

Citește și:

Si atunci, stilul lui Claire Underwood masculin in vestimentatie, sau mai degraba business devine ladylike cu mici artificii de tinuta sau de postura.

Cum te imbraci precum Claire Underwood la evenimente speciale

Daca la birou Claire este woman in charge, femeie de succes, cu un stil intre androgin, minimal, ladylike si business, la evenimentele speciale, la serate si petreceri, la baluri, Claire pastreaza aceeasi nota, adaugand ceva in plus: prestanta, sexualitate si mai ales, flamboaianta!

Spatele gol, rochiile sirena, mulate, in care silueta este incorsetata si totusi mersul ei isi pastreaza unduirea. Volane delicate. Decolteu generos, senzual. Corsete stranse si clavicule incordate. Accesorizare minimal, bijuterii fine, machiaj natural cu ochii accentuati si buzele nude, piele perfecta, coafura atent aranjata si intotdeauna tocuri inalte!

Citește și:

De asta imi place stilul lui Claire Underwood!

Featured foto by Sean Locke Photography via Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.