Setari Cookie-uri

Da, poti sa porti imprimeuri florale si iarna! Iata cum!

O iarna cu imprimeuri florale inseamna o iarna cu multa culoare, iar o iarna cu multa culoare inseamna caldura, mai mult optimism si bucurie in suflete atunci cand temperaturile scad sub 0 grade. Iata ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de ele!

Ai putea sa faci urmatoarele. Inlocuieste geaca neagra de iarna cu o geaca matlasata cu imprimeu floral. Inlocuieste puloverele simple cu cele cu detalii florale. Poti chiar sa alegi niste pantaloni cu imprimeu floral care sa se potriveasca cu ghetele sau cizmele de iarna.

Din fericire, magazinele online ne pun la dispozitie foarte multe imprimeuri florale, de la cele mai mici la cele mai mari, multicolore sau unicolore, pe haine, incaltaminte, genti si accesorii. Am selectat si eu cateva cu care poti sa te incalzesti in acest sezon friguros.

Haine cu imprimeuri florale pentru o iarna calda

Nu te feri sa porti rochii si fuste chiar daca dimineata cand te trezesti observi de la fereastra ca iarna si-a intrat in rol asternand deja primul strat de zapada.

Cizmele in picioare, manusile pe maini, paltonul cel gros si caciula te vor proteja de frig si in acelasi timp iti vor da liber sa porti un outfit cat se poate de elegant si de feminin. Pentru ca daca este ceva ce ne enerveaza cel mai tare iarna acelea sunt hainele groase care ne transforma in niste ursuleti care abia daca se pot misca.

Citește și:

Poarta rochii cu imprimeuri florale. Le gasim in magazinele online in diferite modele, de la cele casual si office la cele elegante si super elegante, de petrecere. Opteaza pentru rochiile cu imprimeuri florale in tonuri inchise, de sezon.

Rochii cu imprimeuri florale

Rochie eleganta cu imprimeu floral Rochie din voal cu imprimeu floral Sacou cu imprimeu floral

Bluze cu imprimeuri florale pentru iarna

Primele articole vestimentare de iarna la care ne gandim sa fie cu imprimeuri florale sunt cu siguranta puloverele si camasile. Camasile, de care unele dintre noi nu pot renunta indiferent de sezon, fie pentru ca ne plac foarte mult, fie pentru ca job-ul ne impune un stil vestimentar smart casual, si pulovere, cele mai in masura sa ne incalzeasca in sezonul rece.

Bineinteles, pastram pentru ocazii speciale si bluze elegante cu imprimeuri florale, pe care le putem lua cu noi la un eveniment sau la o intalnire romantica.

Citește și:

Insa toate modelele pe care le regasiti in colajul de mai jos sunt modele care se potrivesc oricarei siluete si se muleaza oricarui stil vestimentar. Daca vrei sa le porti cu bocanci sau adidasi si boyfriend jeans, poti sa o faci fara retineri, daca vrei sa le combini cu blugi skinny si botine cu toc inalt, o sa arati fabulos. Poarta-le cum te simti tu mai bine!

Bluze cu imprimeuri florale

Camasa cu imprimeu floral Pulover cu broderie florala Bluza cu imprimeu floral

Nu uita sa urmaresti si ofertele magazinelor de Black Friday! O sa gasesti toate produsele la care visezi la preturi exagerat de mici. Black Friday 2017 are loc in perioada 17-19 noiembrie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.