Setari Cookie-uri

Fuste tricotate cu aer retro pentru zile reci, dar chic

Tricotajele sunt ideale pentru sezonul rece. Puloverele, cardiganele, rochiile si fustele tricotate (chiar si cele scurte) asigura tinute calduroase si elegante.

Pentru ca iarna are obiceiul sa ne impiedice sa purtam hainele care ne plac si in care ne simtim atragatoare, am ales pentru astazi un subiect care ne scapa de griji: fustele tricotate. Fustele tricotate par de moda veche, batranesti, dar nu si modelele pe care le-am selectat pentru acest material. O fusta tricotata scurta nu are cum sa te arate altfel decat sexy.

Fuste tricotate mini de iarna

Foarte important este modul in care alegi sa combini o fusta tricotata mini. Nu o purta cu camasa, pentru ca nu se potriveste, nu o purta cu bluze din satin, pentru ca nici asa nu o sa dai lovitura. De ce sa nu ii adaugi tot o bluza de sezon - puloverul din tricot fin.

Mai mult, poti sa optezi pentru un pulover tricotat oversize si cu guler mare, iar in picioare pune o pereche de ghetute cu talpa joasa. Sunt de parere ca fusta tricotata mini se integreaza cel mai bine la categoria casual, asa ca nu te gandi sa o imbraci cand iesi in club. Nu uita sa adaugi pe dedesubt un dres care sa iti tina de cald acolo unde fusta nu ajunge.

Citește și:

Fuste tricotate

Fusta scurta tricotata rosie Fusta scurta tricotata gri

Fuste tricotate midi pentru zile reci

Pentru categoria eleganta lasam fustele midi sa isi faca treaba. Lungimea lor este un motiv in plus sa le purtam, pentru ca ne tine si mai mult de cald. Daca ai curaj, poti nici sa nu iti pui dres pe dedesubt, dar ai grija totusi de sanatatea ta. Spre exemplu, fusta tricotata midi cu croiala bodycon vine minunat cu o pereche de sandale, asta in conditiile in care nu esti nevoita sa mergi prea mult prin frig. De asemenea, o poti combina si cu o pereche de botine, iar in partea de sus, la fel, pastram bluza din tricot fin si bluzele oversize.

Fusta tricotata cu croiala in clos se muleaza atat pe stilul elegant, cat si pe cel casual: se poarta atat cu botine, cat si cu pantofi sport.

Fuste tricotate

Fusta tricotata in culori Fusta tricotata cu buzunare


Iti recomand sa alegi si alte piese vestimentare tricotate. Cardiganul pe care il port in acest moment este tricotat si datorita lui astazi nu m-am plans deloc ca imi este frig. Fii pe faza si prinde ofertele pe care magazinele le pregatesc pentru clientii lor saptamanal. Ai sanse mari sa gasesti produsul pe care ti-l doresti la pret redus mai repede decat te astepti.

Citește și:

Ah, si nu uita ca se apropie sarbatorile de iarna, iar asta inseamna multe cadouri de facut prietenilor si celor din familie. De o fusta din tricot merita sa se bucure si sora ta, dar si cea mai buna prietena.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Breslavtsev Oleg

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.