Setari Cookie-uri

5 geci de iarna cu stil pe care trebuie sa le vanezi in oferta

Uita de clasica geaca de iarna intunecata si monotona, sezonul asta orienteaza-te spre modele cu stil, geci in culori vesele sau cu imprimeuri deosebite.

De ceva timp, de la an la an simt nevoia sa imi schimb geaca de iarna. Nu pentru ca s-ar demoda, ci pentru ca iernile sunt din ce in ce mai geroase si ce mi-a tinut cald sezonul trecut nu mai face fata sezonul care urmeaza. Asa ca sunt mereu in cautarea unui nou model de geaca, pe care-l vreau cat mai calduros si cat mai diferit de restul modelelor clasice.

Anul asta, spre exemplu, daca nu mi-as fi cumparat deja o geaca, as fi ales geaca rosie cu cordon sau geaca matlasata cu imprimeu tricotat. Tie care iti place cel mai mult?

Geaca de iarna camuflaj

Daca iarna trecuta a fost sezonul gecilor verzi cu gluga imblanita roz (dama) si al gecilor de iarna cu imprimeu camuflaj (barbati), iarna asta e randul nostru sa purtam geaca camuflaj. Dar nu orice model, ci modelul matlasat din material cu aspect lucios.

Este geaca "fetelor rele", a celor care vor sa poarte bocanci si blugi cu aspect deteriorat, pantaloni din piele si ghete cu catarame.

Citește și:

Geaca de iarna cu imprimeu camuflaj

Alege alta geaca de iarna

Geaca cu umplutura puf

Geaca cu umplutura de puf este cea pe care contezi la -10 grade, atunci cand crezi ca nimic nu te mai poate incalzi. Mi-a atras atentia modelul din imagine pentru ca am gasit interesanta ideea de a te inchide cu fermoar la doar o parte din geaca, ca si cum doar pe interior (poza o sa te ajute sa intelegi mai bine decat pot explica eu in cuvinte).

Imi place, imi place mult si imi doresc ca iarna urmatoare sa ma mandresc cu ea, zic iarna urmatoare pentru ca sezonul asta deja mi-am achizitionat un model calduros.

Geaca de iarna cu umplutura de puf

Modele de geci de iarna imblanite

Geaca de iarna lunga

Oricat de tare mi-as dori sa port in plina iarna o geaca scurta, organismul nu ma lasa. Daca geaca nu este lunga pana aproape de genunchi nu reusesc niciodata sa ma incalzesc.

Modelul din imaginea alaturata este deosebit pentru ca are capacitatea de a inlocui cu succes paltonul elegant. Pentru ca este o geaca lunga si cambrata, se completeaza de minune cu fuste si rochii, cu cizme si palarii.

Citește și:

Geaca de iarna lunga

Vezi oferta de geci de iarna

Geaca rosie cu cordon

O geaca rosu pasional iti asigura din start o iarna cu stil. Este o geaca matlasata cu guler inalt si cordon in talie, inchiderea se face cu fermoar si capse, iar materialul din care este confectionata este 100% poliester.

O sa arati super cool imbracata cu ea si cu restul outfit-ului alcatuit din blugi skinny , pulover oversize pufos si ghete tip bocanci.

Geaca de iarna rosie

Geci de iarna calduroase

Geaca matlasata si tricotata

Am lasat pentru la final una dintre cele mai frumoase geci de iarna pe care le-am vazut - geaca matlasata si tricotata cu print abstract. Este prevazuta cu gluga detasabila si garnitura de blana, ceea ce o recomanda pentru purtarea pe timp de iarna, dar si toamna.

O astfel de geaca cu imprimeu tricotat emana caldura si bucurie atat celui care o poarta, dar si celor din jur.

Geaca de iarna matlasata si imblanita

Vezi alte modele de geci

Citește și:

Pe dedesubtul acestor geci calduroase de iarna isi vor gasi locul niste pulovere pe masura. Iata ce altfel de pulovere poti sa imbraci anul asta de sarbatori!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Rita Pirahova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.