Setari Cookie-uri

7 tendinte de primavara-vara 2018 si cum sa le porti

Tendintele de primavara-vara 2018 sunt pe placul inimii mele si sunt sigura ca o sa iti placa si tie. Sunt usor de adoptat si binedispun pe orice le poarta.

Mi-e greu sa tin pasul cu moda, insa atunci cand imi place cu adevarat un trend, incep sa-l urmez inca de la inceput. Dar cum se face ca in tendintele de primavara-vara 2018 nu am gasit ceva care sa imi displaca si sunt nerabdatoare sa le fac loc in garderoba mea.

Am aflat ca se poarta rozul aprins si de ceva timp imi doresc sa il port, se poarta mixul de printuri, ceea ce pe mine ma bucura pentru ca oricum imi dadea cu virgula cand voiam sa fac combinatie de printuri si se mai poarta salopeta, pe care tocmai ce mi-am achizitionat-o toamna trecuta si nu am apucat sa ma bucur foarte mult de ea.

Tendinte de primavara-vara pentru toate gusturile

Salopeta: Primavara lui 2018 o sa fie un omagiu adus salopetei. Se va purta salopeta skinny, salopeta imprumutata de la iubit. Se va purta salopeta din denim, salopeta din catifea, salopeta din orice material doreste imaginatia ta. Ce sa mai, o sa vedem salopete la orice pas, pentru orice stil, pentru orice silueta.

Citește și:

Denim cu denim: Oare denimul o sa iasa vreodata din tendinte? Ma indoiesc. Mai mult, se pare ca in primavara-vara 2018 se va purta denimul din cap pana in picioare: fusta de blugi cu camasa de blugi si botine din denim, blugi skinny cu pantofi din denim si jacheta de blugi, si cate si mai cate alte combinatii.

Roz aprins: Daca 2016 a fost anul rozului prafuit, 2018 este anul rozului aprins. Alaturi de galben, roz urmeaza sa fie culoarea principala in primavara-vara 2018. Sa nu uitam ca... "viata e roz, si roz este lumea toata".

Transparente: Trebuie sa ai un strop de curaj ca sa le porti, dar merita! Transparentele sunt in continuare la moda si vor prelua controlul in viitorul apropiat. Vezi ce faci si cum faci ca sa nu ratezi trenul, pentru ca hainele transparente sunt cele care iti vor aduce multe like-uri pe Instagram si multa admiratie din partea tuturora.

Citește și:

Tendinte primavara vara Vezi mai multe tendințe de primăvară-vară și cum le porți

Mixuri de culori, printuri si texturi

Rochie peste camasa: Acest trend a pornit odata cu aparitia rochiei tip furou pe care am purtat-o anul trecut pe deasupra tricourior sau a maletelor. In primavara-vara 2018 se anunta un nou trend: rochia purtata peste camasa. Poate fi o tinuta deosebita pentru zilele petrecute la locul de munca sau o tinuta ideala pentru iesirile in oras.

Mix de piese sport: Piesele si accesoriile vestimentare sport si-au facut aparitia pe podiumurile de moda in combinatii din cap pana in picioare. Daca nu este un outfit sport total, se ia un articol si se combina cu fusta sau rochie. Asa ca data viitoare cand vrei sa iti faci aparitia intr-o tinuta inedita, fii creativa si combina salopeta sport cu o fusta in clos satinata.

Mix de printuri: Anul asta nu se va supara nimeni daca in tinutele tale se vor regasi explozii de culori si printuri. Gucci, Marni, Mary Katrantzou, Dries Van Noten si Maison Margiela, creatori de moda cu renume, au adoptat deja in colectiile lor acest trend, de ce nu ai incepe sa faci si tu acelasi lucru?

Citește și:

Ce zici? Cum ti se par tendintele pentru sezonul care urmeaza? Te entuziasmeaza la fel de tare ca pe mine? Zic ca e timpul sa ne punem pe cautat si pe reimprospatat garderoba.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Oleg Kozlovskyy

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.