Setari Cookie-uri

Iata ce blugi se poarta anul acesta! Investeste in aceste modele!

Viata fara blugi ar fi trista tare. Outfit-urile fara blugi ar fi lipsite de personalitate. Slava cerului ca nu se pune problema disparitiei acestora din moda. Blugii raman in topul preferintelor, iar pentru 2018 sunt cateva modele care revin in forta. Esti pregatita sa imbraci cele mai cool outfit-uri?

Daca te-ai plictisit sa porti blugi in fiecare zi, inseamna ca nu porti modelele care trebuie. De blugi nu ai cum sa te plictiseti atata timp cat gasim pe piata atatea modele diferite si inedite.

Pentru 2018 nu pot spune ca s-a schimbat mult moda cand vine vorba de blugi, insa sunt cateva modele care revin si trebuie sa le ai. Eu as vrea sa am cate un model din fiecare, in felul asta nu as mai simti ca ma imbrac la fel mereu si nici ca tinutele mele sunt prea simple.

Blugi din denim abrazat

Inca se poarta blugii rupti, dar se poarta si blugii peticiti. Se poarta chiar si blugii rupti si peticiti in acelasi timp, asa cum vedem in imaginea alaturata.

Sunt ideali pentru tinutele in care vrei sa te simti lejer si sexy, dar pentru care nu esti nevoita sa depui mult efort ca sa le obtii.

Aceeasi pereche de blugi din denim abrazat va da bine intr-un outfit de club, la combinarea acesteia cu un body sau o bluza transparenta si sandale cu toc.

Citește și:

Blugi peticiti

Vezi produsul

Blugi crop boyfriend

Femeile nu dau semne ca s-ar satura de blugii boyfriend, motiv pentru care au aparut modele noi care abia asteapta sa ajunga in garderoba ta. Pentru zilele ceva mai calduroase, avem la dispozitie blugii crop boyfriend cu rupturi decorative.

Pentru un look elegant, poarta-i cu pantofi stiletto sau sandale cu platforma. Pentru un look casual, poarta-i cu adidasi sau espadrile.

Blugi crop boyfriend

Vezi in magazin

Blugi bootcut

Daca anul trecut nu au reusit sa ne convinga pe toate sa ii purtam, in 2018 blugii bootcut revin in atentia noastra cu toata forta. Si ma bucur, pentru ca oarecum imi era dor de ei.

Blugii bootcut sunt indragiti de femeile care poarta incaltaminte cu tocuri groase (cizme, ghete, botine).

Cu blugii bootcut te poti bucura in orice moment de un outfit elegant si feminin.

Blugi bootcut

Vezi pretul

Blugi mom cu broderie

Am lasat 2017 sa treaca fara sa ma bucur de farmecul blugilor cu broderie. Norocul meu ca acestia vor fi la putere si in acest an.

Citește și:

Cele mai multe modele sunt cu broderie florala, eu insa sunt in cautarea unor blugi cu broderie aparte, pe care promit sa ii caut si sa revin cu un material dedicat lor. Pana atunci sa ne bucuram de blugii cu broderie florala.

Blugi cu broderie florala

Vezi produsul

Blugi mom fit

Sunt genul de femeie pe care nu o scoti din blugi, mai exact din blugii skinny. Toamna trecuta, insa, o parte din mine s-a sucit si a tanjit dupa o pereche de blugi lejera.

Asa am facut cunostinta cu jeansii mom fit, care au inlocuit rapid blugii skinny in topul preferintelor mele. De ce?

Pentru ca se imbraca usor, croiala lor vine bine pe orice silueta, sunt eleganti si casual in acelasi timp si, fie vorba intre noi, iti fac un posterior de invidiat.

Blugi mom fit

Vezi in magazin


Prin urmare, fetelor, nici vorba sa renuntati la materialul vostru preferat. Purtati denim cand vreti, unde vreti si cat vrei, purtati-l chiar si din cap pana in picioare - outfit recomandat de tendintele primavara - vara 2018.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By g-stockstudio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.