Setari Cookie-uri

Cum alegi geanta perfectă pentru tine

Cum să alegi o geantă - ar putea fi una dintre multele slăbiciuni ale unei femei. Nu neapărat procesul în sine, ci produsul. Dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsăm slăbiciunile să ne ghideze. Fie că vorbim despre o ceașcă de cafea, un desert apetisant sau un parfum molipsitor.

Până la urmă, dacă diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete - vorba lui Marilyn Monroe - o geantă este ca o carte de identitate. Și de asta este important să acordăm o atenție deosebită atunci când o cumpărăm pentru că până la urmă este un detaliu important. Tot ce ai de făcut este să bifezi câteva detalii și gata, s-ar putea să fi găsit poșeta de care te vei despărți cu greu.

Înainte să ne legăm de buget - o variabilă destul de majoră - sunt alte câteva sfaturi de care să ții cont atunci când te orientezi la cumpărături în alegerea genții potrivite ție. Primul lucru de care trebuie să ții cont este ca aceasta să se potrivească stilului tău de viață și în principiu modului în care îți gândești ținutele de zi cu zi.

Citește și:

De ce să ții cont când îți cumperi geanta

Dacă deja ai în plan un model anume, orientează-te apoi asupra culorii. În special dacă va fi uni sau dacă va fi ceva ornamentat, cu imprimeuri și broderii (vezi foto jos) și alte decorațiuni care să o facă mai complexă în apariție.

Poate îti plac gențile cu franjuri, ai aici câteva recomandări. Și acestea se pot dovedi o alegere inspirată, dacă vânezi ceva care să te scoată din anonimat. Până la urmă vorbim despre detalii chic și cool, un must have de sezon, aducând în atenție moda anilor '70.

geanta cu broderii si imprimeuri

Vezi aici recomandari geanta broderii

Culoarea pentru geantă: cum o alegi când o cumperi

Totul funcționează pe bază de contrast - dacă îmbraci ținute colorate, alege o geantă nude, iar dacă este invers atunci o geantă în tonuri aprinse, ar fi ideală. Cu gri sau negru mergi la sigur, atunci când cumperi o geantă.

Citește și:

Acum ține cont de tipul de siluetă pe care îl ai pentru că vrei să creezi o iluzie care te face să te înfățișezi cool. Dacă ești înaltă și slabă, alege ceva rotund sau bogo pentru a adăuga forme. Dimpotrivă, dacă ești micuță și rotunjoară, o geantă înaltă și rectangulară te va ajuta să păcălești totul cu ceva lung și elegant.

Ce mai trebuie să știi este destinația genții. Dacă este una care se folosește în fiecare zi, atunci cu siguranță că vei avea nevoie de una confecționată dintr-un material rezistent, eventual din piele. Dacă te duci la mare, atunci o geantă împletită din paie este perfectă.

geanta de plaja din paie impletite

Vezi genți din paie tip coșuleț pentru plajă

Cumpără o geantă în funcție de cât de utilă este

Până la urmă vorbim despre ce este convenabil și ce nu - cât de practică este o geantă, ar trebui să fie un factor important în decizia privind alegerea genții.

Citește și:

Poate că vrei să ai o geantă care să te ajute să cari laptopul de zi cu zi, atunci ar trebui să schimbi tactica și să optezi pentru un rucsac, iar aici lucrurile sunt mai ușoare - cu cât mai compartimentat, cu atât mai bine. Oricum, sunt genți special concepute pentru sarcina asta - vin și cu ceva în plus ca să te ajute să înghesui acolo și ce ți-ar trebui în mod obișnuit.

Însă nu exagera cu dimensiunea ei. Dacă este prea mare, va exista mereu tentația să o umpli, deci dacă este foarte încăpătoare ar putea fi o capcană care nu va arăta extraordinară.

Nici cele mici nu sunt folositoare. Așa că o geantă de mărime medie, una în care au loc toate lucrurile de care avem nevoie în activitățile zilnice (chei, portofel, carte, telefon și altele; ochelari de soare cu efect de oglindă, poate?)

Citește și:

geanta de laptop

Recomandări genți laptop

Acum că tot am aflat cum cari după tine esențialul, o idee bună ar fi să le și protejezi. Deci, ajungem la sistemul de închidere, care ar trebuie să fie sigur dar și simplu de folosit. Până la urmă nu vrem să ne complicăm pentru că vor fi ocazii când vom avea nevoie urgent de ceva din geantă și dacă se deschide greu, pierzi timp. Un fermoar sau capse, ar trebui să fie tot ce ai nevoie.

Calitatea unei genți este tradusă uneori prin prețul de achiziție. Nu exagera cu asta și limitează-te la o investiție decentă. Până la urmă mai bine ai trei și bune, decât zece și deloc rezistente. Le vei căra după tine la diverse evenimente și te vor însoți în multe situații, așa că ține cont să fie … ei bine, perfecte. Ai putea să te asiguri de asta și dacă eviți gențile cu logo-uri mari.

Citește și:

Acum că ți-ai găsit geanta mult visată, nu uita ce este cel mai important din tot acest proces fashion: bucură-te de ea! Defilează cu ea, poart-o cu încredere și fă-o să pară unul dintre cele mai prețioase accesorii din garderoba ta. Eventual nu o lăsa să fie singură, că poți oricând să-i adaugi o surată pe raftul unde se odihnește când ajungi acasă.

Sursa foto Front Page: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.