Setari Cookie-uri

Se poartă blugii largi cu aspect nou și modelele de blugi cu aspect lucios

Nu știu voi, fetelor, dar eu, de ceva sezoane încoace m-am cam săturat de denimul cu efect patinat, deteriorat, rupt. Sigur, i-am purtat cu plăcere pe toți, însă noutatea de blugi în tendințe pentru primăvară nu mă poate decât bucura. Se poartă altceva, fetelor! Se poartă blugii largi cu aspect nou, jeans albastru închis preponderent și modelele de blugi cu aspect lucios. Așa că, despre aceste modele de blugi pentru 2018 vom vorbi astăzi, cu exemple de la designeri și cu sugestii de purtare + propuneri de jeans sexy pentru femei, din magazinele online. Așadar, ce blugi se poartă în 2018?

Îți amintești blugii largi cu aspect nou pe care îi purta toată lumea în 2000? Ei bine, în mâinile lui Tom Ford, Nina Ricci, Dior sau Versus, modelele de blugi cu aspect lucios sau modelele de jeans albastru închis, de atunci, sunt exact ce trebuie să porți și acum!

Nu credeam că voi vedea prea curând costumele cu jeans sexy pentru femei sau blugii croiți ”elegant”, că alt termen nu pare să găsesc! Și totuși, când vorbim despre modele de blugi pentru 2018, vorbim despre denimul indigo sau albastru închis, adesea croit precum pantalonii, fustele, rochiile elegante, cu detalii specifice lor (betelii cu nasturi, talie înaltă, corsete de denim, sacouri de blugi). Dacă vorbim despre blugi în tendințe pentru primăvară nu putem să nu aducem în discuție blugii largi cu aspect nou. Dar mai exact ce blugi se poartă în 2018?

Citește și:

Blugii largi cu aspect nou în acest sezon: de la modele cu talia înaltă la cele cu talia coborâtă

Ei bine, se poartă mulți blugi sexy pentru femei. Și mai ales în combinații interesante, adesea #AllDenim. Am văzut blugi cu talie înaltă și jachetă de blugi, sporty-retro la Tibi. Am văzut modele de blugi pentru 2018, croiți boyfriend, purtați cu manșetă întoarsă, bustieră și sacou cu umerii mari, ca în anii ’80, alături de pantofi de denim la Tom Ford. Am văzut blugi cu aspect lucios în salopetă de mecanic la Max Mara. Am văzut jeans albastru închis, gri antracit și negru în croieli ample, evazate la Kenzo!

Am văzut blugi indigo cu corset și botine argintii sexy, la Mugler. M-am îndrăgostit de combinațiile androgin/feminin Ninna Ricci, în care blugii largi cu aspect nou erau propuși cu talie ridicată, cu cămașă de denim și geacă bărbătească tip bluzon, tot din denim. Am văzut fuste de blugi cu aspect lucios cu cămașă de denim sau rochii sarafan la Versus, amintind de moda anilor ’60. Am văzut că se poartă jeans sexy pentru femei, deși croiți larg, aparent prea larg să fie feminini, cu cămașă de denim și maiou la Zadig & Voltaire.

Citește și:

Să nu uit de rochiile de blugi albastru închis cu umerii la vedere, la Fendi! Sau de compleurile de jeans albastru închis și imprimeu la Calvin Klein. Ori de mixurile #AllDenim Adam Selman cu jeans și jachetă din denim cu imprimeu floral. Ce blugi se poartă în 2018? Și modelele tip pantaloni bărbătești, cu sacouri largi, stil anii ’80, precum la Tibi!

Alege blugii largi cu aspect nou nouț și blugi cu aspect lucios

Alege blugii largi cu aspect nou sau cu aspect lucios

Fie că sunt blugi evazați, fie că sunt jeans boyfriend, există un numitor comun: se poartă jeans albastru închis

După cum vezi, blugii largi cu aspect nou și modelele de blugi cu aspect lucios sunt vedete ale sezonului. Într-un mix de retro-actual, trecând prin anii ’60 și ’80, fără a evita perioada modernă, actuală, jeanșii sezonului sunt confortabili și atât de feminini, chiar și atunci când au croială masculină sau sunt inspirați din costumele office croite la ”dungă”.

Citește și:

Caută-ți modelul ce te avantajează printre următoarele modele de blugi pentru 2018. Alege jeans albastru închis cu croială dreaptă, ușor boot cut (evazată), cu talia joasă, dacă ai de gând să îi porți cu cămăși de blugi și sandale cu toc! Alege blugi în tendințe pentru primăvară, tip mom fit, poartă-i cu manșetă și îmbină-i sexy cu topuri cu vedere la abdomen, hanorace și sandale cu toc!

Alege jeans sexy pentru femei și poartă-i eminamente cu tocuri în vara aceasta, fie și la birou, cu sacouri elegante de exemplu! Alege jeans cu aspect lucios și neapărat în albastru indigo. Și nu uita de piesele must-have în materie de blugi în tendințe pentru primăvară: jeanșii evazați sau largi de tot, croiți amplu, de sus până jos. Ideali cu botine și tricou, pantofi sport, sandale și bluze cu umerii goi. Și acum că am vorbit despre ce blugi se poartă în 2018, scroll mai jos să vezi câteva propuneri și una-două sugestii despre cum să îi porți!

Citește și:

Modele de blugi pentru 2018: alege jeansi și poartă-i All Denim, cu sacouri, cămăși și jachete de blugi

Designerii s-au dat toți înamorați de combinația de blugi cu… uhm… blugi! Se poartă All Denim și încă cum! Se poartă în costume croite la dungă (cred că s-au gândit la variante de blugi la birou, că altfel nu prea îmi explic fenomenul). Se poartă compleuri de blugi și se poartă blugii largi cu aspect nou alături de bluze, cămăși din denim, bustiere de jeans sau jachete și geci de denim. Și să nu uit de sugestiile de jeans sexy pentru femei alături de pantofi de denim!

blugi cu aspect nou lucios pentru ținute all denim sau officeVezi mai multe modele de blugi cu aspect bine finisat

Important, de fapt, este să alegi modele de blugi pentru 2018: jeans albastru închis (bleul nu are același efect în combinații de jeans din cap până în picioare!) și blugi cu aspect lucios sau tentă de nou-nouț. Alege acești blugi în tendințe pentru primăvară, nu știm când ne mai întâlnim cu ei! Pe scurt, aș spune că nu e tocmai rău că ne întâlnim mai rar (deși blugii largi cu aspect nou, mai ales cei evazați, mă fascinează!). Și aș mai zice că, pe scurt, dacă vorbim despre ce blugi se poartă în 2018, vorbim despre jeans sexy pentru femei!

Citește și:

La birou, casual, sport, chiar și elegant, blugii largi cu aspect nou vor fi vedeta verii. Dacă nu cumva sunt deja printre preferații blugi în tendințe pentru primăvară. Alege și tu ce modele de blugi pentru 2018 se potrivesc siluetei tale și cucerește privirile!

Alege jeans albastru închis pentru că oricum au efect de alungire a siluetei. Și îndrăznește să porți măcar o dată combinația #AllDenim cu jeans sexy pentru femei și cămașă de denim tot pentru efect de zveltețe. Alege blugi cu aspect lucios și blugii largi cu aspect nou, mai ales evazați, dacă vrei să maschezi micile imperfecțiuni ale siluetei. Și nu uita: contează ce blugi se poartă în 2018 dar mai ales cum se poartă!

Sursa foto front page – Kristina Bratko/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.