Setari Cookie-uri

Se mai poarta maiourile scurte cu vedere la abdomen la vara?

Nu stiu cum sa incep acest material. Sa spun ca sunt vesti bune sau ca sunt vesti proaste ca maiourile scurte cu vedere la abdomen sunt la moda? Vesti bune pentru ca sunt extrem de sexy si de adecvate sezonului cu cele mai fierbinti temperaturi. Vesti proaste ca mai am ceva de lucrat la patratele inainte sa imi cumpar si eu cateva topuri tip bustiera sau alte modele de topuri sexy de purtat la vara.

Insa, pentru ca nu scriu doar pentru mine, pentru ca nu ma documentez in trendurile actuale doar alegand ceea ce imi place mie sau mi s-ar potrivi mie, cat tot ceea ce este reprezentativ pentru moda, vor scrie despre maiourile scurte cu vedere la abdomen.

Designerii au propus multe variante de top cropped – de la topuri tip bustiera, pana la topuri sexy de purtat la vara. Asa ca, am ales cele mai interesante variante de bluze scurte de pe catwalk. Si bineinteles, daca vrei sa porti si tu un maiou scurt la vara, am ales si cateva modele pe care le gasesti in magazinele online de la noi.

La Tom Ford se poarta maiourile scurte cu vedere la abdomen sub forma de bustiere de blugi

Da, Tom Ford a ales topuri tip bustiera realizate din denim, in combinatie de blugi si pumps cu toc, intr-un stil retro feminin, extrem de sexy. Daca esti adepta tinutelor All Denim, afla ca se poarta acest stil in sezonul ce vine.

Citește și:

De altfel, aceasta este una dintre cele mai tari combinatii pe care le poti face. Poti purta blugii evazati alaturi de un maiou scurt la vara si altceva nu-ti mai trebuie. Effortless, dar atat de plin de efect!

La Louis Vuitton bustierele tip maiou se poarta cu fuste mini si pantaloni scurti de tip hot pants

Si Louis Vuitton propune stiluri de top cropped. Vezi, de exemplu, imaginea de campanie Louis Vuitton cu Alicia Vikander. Casa de moda propune topuri sexy de purtat la vara, alaturi de fuste mini si pantaloni scurti.

Asadar, maiourile scurte cu vedere la abdomen pot fi perechea combinatiilor vestimentare uber-sexy! Ce varianta mai potrivita de vacanta?

The iconic #LouisVuitton handbag adopts an iridescent color for the 2018 #LVCruise Collection. Find out more at louisvuitton.com.

Citește și:

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

La Off White gasesti inspiratie pentru maiourile scurte cu vedere la abdomen in stil retro-feminin

Nu se poarta, insa, doar topuri tip bustiera sau stiluri de top cropped. Daca vrei sa porti un maiou scurt la vara, in stil feminin, alege combinatia pe care o propun creatorii de moda de la Off White. Maiourile scurte cu vedere la abdomen, cu umerii goi, cu maneci scurte, amintind de Grease cu Olivia Newton John si Travolta sunt atat de senzuale!

Mai ales daca le asortezi in acelasi stil amintind de anii ’80 si ’90, cu pantaloni stil bermude si sandale cu toc. Daca silueta iti permite, poarta acest gen de maiou scurt la vara! Vei fi super-star!

ss18 women's Off-White™ runway collection titled "Natural Woman" styling c/o @stevie_dance hair c/o @jamespecis make up c/o @farahomidi @lorealmakeup shoes c/o @jimmychoo casting c/o @lizgoldson @amcasting music c/o @guillaumeberg of @paris.il & @badbadnotgood ~ full show streaming online at www.off---white.com

Citește și:

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

Alege maiourile scurte cu vedere la abdomen in stil rafinat, elegant, ladylike

Si ca sa-ti fie alegerile vestimentare mai usoare, am ales cateva topuri tip bustiera, cateva variante de topuri sexy de purtat la vara si cateva variante de top cropped din magazinele online. Am acoperit intreaga gama de stiluri, asa incat sa iti ramana doar misiunea de a-ti alege preferatul.

Maiourile scurte cu vedere la abdomen de tip underwear as outerwear, cele ce amintesc de furouri, de piesele de noapte, sunt fabuloase, mai ales alaturi de pantaloni scurti (vezi primele modele din compleurile cu flori).

La fel de chic este si maioul cu bretele late, retro, purtat cu fusta midi, lalea (al doilea compleu). Nu rata ocazia de a purta maiourile scurte cu vedere la abdomen tricotate sau crosetate, ele sunt perfecte la blugi. De asemenea, poti purta un maiou scurt la vara si in stil sporty, gen bustiera (ultima varianta).

Citește și:

Alege maiourile scurte cu vedere la abdomen

Alege maiouri scurte cu vedere la abdomen

Gama de topuri sexy de purtat la vara este variata. Se poarta si topuri tip bustiera si modele de top cropped. Se poarta si din materiale senzuale, pretioase si din bumbac sport, casual. Pe scurt, se poarta maiourile scurte cu vedere la abdomen.

Si-acum, pe mine sa ma scuzati, dar am vreo 200 de abdomene de facut! :D

Sursa foto front page – Aral Tasher/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.