Setari Cookie-uri

Ce porți peste costumul de baie la plajă: avem noi câteva sugestii pentru anul acesta!

De câțiva ani, nu există concediu de vară fără accesorii de plajă. Nu aș vrea să recunosc că s-a întâmplat asta de cum am trecut pragul de 30, dar fie! Așa s-a întâmplat. Cam pe la 30 de ani, deși îmi axez vacanța de vară pe înotat și prea puțin stat la soare, pe nisip, am început să am o geantă de plajă mai mare. Și, invariabil, să am haine de purtat peste costumul de baie la mine. Așa că, de dragul meu, și al tău, astăzi vorbim despre piese de plajă pentru 2018!

Vei fi în temă cu toate variantele de beachwear: și mai casual, și mai sport, dar și de-a dreptul sexy! Căci în acest sezon, totul se rezumă la senzualitate și feminitate! Chiar și ce porți la plajă! Așadar, iată ce porți peste costumul de baie la plajă.

Deși ai zice că un costum de baie trebuie să acopere părțile de acoperit și să expună cât mai multă piele, pentru obținerea unui bronz fabulos, un costum de baie este și expresia personalității purtătoarei, fără doar și poate! Mulțumită gamei variate de costume de baie pentru vara lui 2018, există atâtea posibilități și expresii ale creativității și imaginației purtătoarei. Cu atât mai mult dacă vorbim despre ce porți cu costumul de baie la vară. Sigur, costumele de baie întregi, variantele cu decupaje atrăgătoare dar și costumele de baie din două piese, create pentru a flata silueta, sunt atât de feminine în selecțiile de vară. Oh, dar variantele de haine de purtat peste costumul de baie sporesc și mai mult fantezia (sau fanteziile) privitorului.

Citește și:

👙 Ce porți peste costumul de baie la plajă anul acesta? O cămașă albă înnodată în talie!

👙 Topuri și bluze tip plasă sau macrame, cu ochiuri largi - de purtat peste costumul de baie

👙 Kimonouri, jachete, tunici și bluzoane cât mai lungi, cât mai transparente, pentru plajă

👙 Fuste maxi transparente în loc de pareo peste costumul de baie!

Unde mai pui că următoarele piese de plajă pentru 2018 ne ajută și pe noi, purtătoarele, să ne simțim mai bine, mai feminine, mai senzuale, mai misterioase, mai puțin expuse. Contează ce porți peste costumul de baie la plajă atât pentru ținută, și de dragul modei, cât și pentru confortul tău. Un kimono sau un bluzon lung maschează micile imperfecțiuni ale siluetei. În plus, îți conferă protecție sporită de razele soarelui și de ochii privitorilor de la plajă către hotel și vice-versa. Unde mai pui, că îți conferă un aer rafinat, elegant, senzual, chiar dacă te numeri printre doamnele ce petrec vacanța ÎN mare, și nu LA mare.

Citește și:

Extra pont: aceste variante de purtat pe deasupra costumelor de baie se potrivesc și la piscină, cu atât mai mult la petrecerile de la piscină. Așadar, iată ce porți la plajă în vara asta, cu costumul tău de baie:


Ce porți peste costumul de baie la plajă anul acesta? O cămașă albă înnodată în talie!

Ei bine, da, este atât de simplu! Peste un costum de baie poți purta o cămașă albă. Fie un model lung, bluzat, fie un model feminin, cambrat, înnodat în talie. Poți asorta o astfel de cămașă la orice model de swimsuit. Poți purta cămașă albă cu costume de baie cu sutienul sau bustiera înnodate sub bust. Poți îmbina cămașa cu costume de baie cu partea superioară asimetrică, pe un umăr. Și cât de bine se potrivește o cămașă semi-transparentă cu un costum de baie croșetat, atât de șic în vara asta? Sau unui costum Boho, cu ciucuri și franjuri? Uh-la-la!

Citește și:

Ce porți peste costumul de baie la plajă, dacă alegi costume de baie întregi? Poți asorta cămașa albă (sau cât mai neutră) cu costume de baie cu decolteul adânc! Sau cu costumele de baie decupate înalt, pe șolduri. Cu atât mai mult dacă alegi monokini cu bretele! Să nu mai vorbim despre efectul contrastant și atât de atrăgător al cămășii albe cu costumele de baie cu decupaje sexy! Însă, ce porți la plajă poate fi completat și cămașă albă și în cazul stilului sport. Dacă alegi costume de baie de înot sau modele din slip sport și bustieră, cu atât mai mult poți adăuga o simplă cămașă albă înnodată și niște mocasini!

De altfel, cămașa albă este printre cele mai versatile variante de haine de purtat peste costumul de baie! Chiar dacă alegi costume de baie metalice sau strălucitoare sau modele cu imprimeuri zgomotoase, încărcate! La capitolul piese de plajă pentru anul acesta, cămașa înnodată se asortează și costumului de baie cu piese neasortate. Sau și mai bine, costumelor de baie de inspirație retro, cu slip înalt. La fel de bine și costumelor de baie cu șnururi, acelora pastelate sau dimpotrivă cu print navy! Iar efectul unei cămăși albe înnodate în talie cu un slip stil bikini tanga este incredibil!

Citește și:

Ce porți cu costumul de baie la vară? Materiale flu-flu și transparențe

Piese din materiale flu-flu și transparențe

Dacă te-am convins de varianta mai „cuminte” de purtat pe deasupra costumului de baie, să trecem la lucruri mai serioase! Și deloc mai cuminți! Să vorbim despre ce porți cu costumul de baie la vară, dacă vrei să experimentezi. Crede-mă că sunt implicate voalul, dantela, transparențele! Dar vai, am spus prea mult! Te invit să descoperi, mai jos, ce au propus designerii drept haine neconvenționale de asortat slipului și sutienului. Iată ce porți peste costumul de baie la plajă, specific anului acestuia:


Topuri și bluze tip plasă sau macrame, cu ochiuri largi - de purtat peste costumul de baie

Printre cele mai populare piese de plajă pentru 2018 designerii au propus hainele din macrameu, sau croșetate sau cu efect de plasă. De menționat că varianta optimă de haine de purtat peste costumul de baie, de acest gen (croșetate) rămâne topul tip sweater, decoltat pe umeri sau tunica lungă.

Citește și:

Dacă vrei să adaugi un plus de sex-appeal, ținutei tale de plajă, iată ce să porți cu costumul de baie la vară: topuri sau maiouri tip plasă, sandale cu platformă și niște ochelari de soare cat-eye!

Ce să porți peste costumul de baie la plajă: alege aceste piese sexy

Haine de purtat la plajă peste costumul de baie


Kimono-uri, jachete, tunici și bluzoane cât mai lungi, cât mai transparente, pentru plajă

De țesături mai groase dar tot cu efect ”indiscret” trecem la materiale flu-flu, eterice, suave, fără doar și poate transparente! Este cu siguranță noutatea sezonului și este o sugestie pe cât de sexy, pe atât de elegantă! Iată ce porți peste costumul de baie la plajă: kimono-uri, bluzoane, tunici, halate cât mai lungi, cât mai subțiri și în vânt, și neapărat cât mai transparente! Însă nu este neapărat important ce porți la plajă, ci felul în care alegi să combini aceste piese!

Citește și:

Și asta pentru că linia propusă de designeri este ton sur ton. Fie că vorbim despre culori tari, despre imprimeuri (nu e nimic mai șic decât un kimono cu print exotic!) sau despre pasteluri ori variante uni, ceva mai neutre (alb, negru), aceste piese de plajă pentru 2018 trebuie asortate ton în ton costumelor de baie! Extra pont: aceste haine de purtat peste costumul de baie sunt perfecte și dacă fugi de la plajă la un brunch și dacă alegi să completezi costumul de baie, la o petrecere la piscină! Chiar la o cină romantică, pe plajă!

Haine de purtat peste costumul de baie: kimono-uri, caftane, bluzoane lung

Haine de purtat peste costumul de baie: kimono-uri, caftane, bluzoane lung


Fuste maxi transparente în loc de pareo peste costumul de baie!

Am lăsat la urmă o altă piesă specifică sezonului acestuia, în ceea ce privește ce porți peste costumul de baie la plajă. Pareo s-a mai purtat. Fustele lungi, maxi, flu-flu s-au mai purtat. La fel și pantalonii Palazzo, croiți amplu, fluizi. Însă, dacă vrei să fii vedeta sezonului (și a plajei) iată ce porți la plajă: fusta maxi transparentă!

fustă de plajă transparentă pentru purtat peste costumul de baie

Disponibilă AICI

Fie din voal, fie din dantelă (chiar și cu broderie sau aplicații) fusta transparentă, peste costumul de baie (de preferat din două piese sau cu decupaje sexy, ori detalii senzuale, nicidecum sport!) te va plasa în centrul atenției. Completeaz-o cu alte piese de plajă pentru 2018: o pălărie mare, ochelari de soare cu rame decorate, flip-flops ori sandale flats și eventual cămașa aceea albă înnodată despre care am vorbit mai sus.


După cum vezi, sunt posibile și mixuri când vine vorba de haine de purtat peste costumul de baie. Important este să alegi stilul pe care vrei să mergi și de acolo să îți asortezi ținuta de beachwear! Ai de ales dintre sugestii sporty de piese de plajă pentru 2018 sau variante picante. Mizezi pe transparențe, sau vrei să ascunzi pielea? Tu ce porți peste costumul de baie la plajă în 2018?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.