Fie că vorbim despre un cub cu piscină, fie că vorbim despre o petrecere privată la piscina personală a unui prieten (lucky you!) o petrecere la piscină aduce în prim-plan o grămadă de semne de întrebare. Le vom demonta ușor-ușor, în acest material, doamnelor, nu vă temeți! Vorbim despre costume de baie de purtat seara la piscină, cu sfaturi, sugestii de catwalk și sugestii de modele de cumpărat, așa încât vouă, să vă rămână doar distracția și un cocktail de băut!

Și apropo de cocktail, mai este cineva care se gândește la petreceri la piscină, fără să se creadă în secvențe din Sex and the City? Eu, una, când mă gândesc la costume de baie pentru petreceri la piscină, mă gândesc la ce ar alege fetele din Manhattan. În fine, pentru toate Carrie-urile, Samanth-ele, Mirand-ele și Charlotte-ele, astăzi bem un Cosmo, cu gândul la party-urile ce ne așteaptă la vară!

Am adunat la un loc costume de baie elegante, cu decupaje interesante și inserții de texturi sofisticate, costum de baie de purtat seara – în două piese sau cu totul, costume de baie întregi pentru piscină – ideale și la adunările pe timp de zi și la cele sub lumina lunii. Am adunat mai jos, cele mai interesante modele de costume de baie pentru petreceri la piscină, pe care să le încerci în vara aceasta:


Costume de baie întregi pentru petreceri la piscină - mizează pe decupaje și inserții transparente sau materiale prețioase

Trebuie să spun că atunci când m-a sunat prietena mea, a urmat un set de întrebări: este petrecere pe plajă, este toată ziua și se prelungește și seara, este un party de grădină și piscină sau o variantă sofisticată de petrecere la piscină? Și asta pentru că dress-code-ul diferă puțin, atât în alegerea costumului de baie cât și în ceea ce privește accesorizarea lor.

Cu siguranță, variantele de costume de baie întregi pentru piscină se potrivesc mai multor variante de petrecere. Însă, nu te lăasa furată de faptul că se întâmplă ziua, sau la barbeque, ca să alegi vreun costum de baie întreg banal! Nu, când vorbim despre costume de baie pentru petreceri la piscină, cuvântul de bază este ”senzual”. Așa că am ales câteva sugestii garantat sexy și extrem de feminine!

Alege costume de baie elegante, cu decupaje interesante precum cele negre de mai jos, dacă este vorba de o petrecere de seară/noapte. Mizează pe combinația de imprimeu floral, cupe cu volane și rozuri pastelate pentru o petrecere de grădină sau de tipul picnic de zi, pe marginea piscinei și dacă este vorba de o petrecere ce începe ziua și se prelungește până târziu, costumul de baie tip salopetă ori jumpsuit de mai jos este exact ce ai nevoie!

Costume de baie pentru petreceri la piscină


Și pentru că nu m-am putut abține, am ales și câteva variante versatile, indiferent de momentul zilei sau tipul de party. Atenție, însă, aceste costume de baie pentru petreceri la piscină sunt create pentru a atrage atenția (mai ales a bărbaților!). Spre exemplu, costumul retro, de mai jos, roșu, cu slip înalt și cupe din voal brodat (îți imaginezi ce efect va avea acesta?). Ori costumul de baie eminamente transparent, sau cel cu volane lăsate pe umeri, un trend major ale verii!

Extra pont: alege să porți pe deasupra halate, kimono-uri sau bluzoane lungi, transparente, pentru un efect senzual, mai ales la petrecerile de seară. Ziua, poți miza pe macrameuri, topuri tip plasă sau o simplă cămașă albă!

Modele de costume de baie elegante


Alege costume de baie pentru petreceri la piscină de acest gen și nu uita de accesorii! Fie că vorbim despre costume de baie elegante și sofisticate, cu decupaje sau șnururi (la mare căutare în vara asta!), fie că ne referim la costumele de baie cu inserții de voal, la cele de zi, cu imprimeu romantic, feminin sau la modelele de costume de baie de purtat seara, la piscină, în ceea ce privește încălțămintea, bazează-te pe sandale cu platforme sau papuci cu toc!

Știu, ar fi mai confortabil să porți flip-flops, mai ales dacă e o zi întreagă, însă efectul tocurilor asupra siluetei și posturii este exact ce ai nevoie la când poți costum de baie. Fie, ai dezlegare la ceva saboți sau sandale fără toc, cu barete, eventual metalice, dacă e o zi întreagă la piscină!


Costume de baie pentru petreceri la piscină din două piese, ce atrag atenția!

De la costume de baie întregi pentru piscină, trecem la variante de costume de purtat seara, din două piese. Cu sutien, cu bustieră, cu top, următoarele sugestii sunt perfecte pentru astfel de „adunări”. Ideea de bază când alegi costume de baie pentru petreceri la piscină și vrei să porți modele din două piese, este să te axezi pe rafinament. Adică: sugerează pielea la vedere cu decupaje, inserții de șnururi, bretele, materiale deosebite, și nu alege variante de bikini în stil tanga, sutiene decoltate sau aproape inexistente.

Vei miza pe puterea imaginației, pentru că, deși ai zice că într-un costum cu două piese te bronzezi mai bine, la un pool party, scopul nu este doar acesta.

Scopul este să fii atrăgătoare, senzuală, să arăți cât trebuie, dar nici mai mult, nici prea puțin. Și să te simți confortabil! Imaginează-ți că stai acolo toată ziua ori că vrei să te tolănești pe un șezlong, sau să faci cocktail-urile! Nu prea se pretează în acest răstimp să îți aduni bustierele sau bretelele sutienului care cad, sau să te întrebi dacă nu se întrezărește câteva ceva când te apleci!

Așa că am ales câteva variante de costume de baie elegante, din două piese, din care să te inspiri. Poți miza pe un costum de baie cu slipul diferit de sutien, ușor sport, însă fără doar și poate sexy. Poți alege costume de baie cu șnururi, sau cu barete ce lasă pielea la vedere, la decolteu, sau pe lateralul șoldurilor. Poți alege sutiene cu modele retro, precum cel cu marginile rotunjite sau o bustieră-top, precum cea cu volane transparente.

Sugestia mea este să alegi aceleași platforme sau sandalele prețioase ori cu decorațiuni dacă mizezi pe flats. Ca un ultim sfat, când alegi costume de baie pentru petreceri la piscină și vrei opțiuni din două piese, alege slipul înalt tip boxeri retro sau slipul în stil short.

Bustiere pentru costum de baie din două piese Costume de baie de purtat seara


Și indiferent de tipul de party la piscină la care mergi, fii atentă la ce alegi în completarea modelelor de costume de baie pentru petreceri la piscină. Alege cămăși albe sau cadrilate, alături de blugi scurți și pălării de paie, pentru un look hot de cowgirl, la party-urile de zi, sau blazerele și halatele din voal pentru evenimentele de seară.

Alege costume de baie întregi la piscină sau costume de baie elegante din două piese și păstrează machiajul simplu, curat, natural. Nu exagera nici cu coafura, și nu folosi produse de fixare, nici măcar în cazul cocurilor. Și fie că ai de ales costume de baie de purtat seara, fie că mergi la petrecere la piscină ziua, în stil picnic, păstrează accesorizarea cu bijuterii la minimum. De altfel, singurele accesorii ar trebui să fie încălțămintea, geanta de plajă, ochelarii de soare și pălăria!

Sursa foto front page – Unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: