Setari Cookie-uri

Tu cum te îmbraci la Summer Well în vara lui 2018?

Hai, că mult nu mai este, fetelor! Acum ne luăm tălpășița către Domeniul Știrbey, să ascultăm muzică bună și să dansăm, să ne distrăm. Și, sunt sigură că ai luat biletele deja! Și știi ce de abia aștepți să fredonezi. Dar despre asta ce zici: te-ai decis cum te îmbraci la Summer Well? Dacă nu, nu-i bai, că vorbim cu exemple practice și tare cool mai jos. Dacă deja știi ce să porți la festivalul Summer Well, scroll și dă-mi voie să te răzgândesc! :)

Hai să fim serioase, fetelor! De la achiziționarea biletelor, cum te îmbraci la Summer Well este următoarea grijă pe listă. Mai ales că intervin atâtea variabile în ecuație. Vrei să nu încerci prea tare, să pară că e o ținută încropită și firesc asortată. Vrei să pară effortless dar să fie printre cele mai cool apariții. Vrei să fii pregătită și dacă e caniculă și dacă plouă. Fii pe pace, am găsit eu câteva variante absolut fabuloase de etalat la Summer Well în vara lui 2018.

Am creat ceva mai jos, o mică garderobă de festival. Indiferent de vreme și de stil, că vrei mixuri urbane sau nu, tentă Boho, rustică, că vrei să fii Glamour sau Punk-Rock Diva, că vrei să fii fashionista sau optezi pentru combinații naturale, confortabile, minimaliste, I got your back! Adică știu deja ce să porți la festivalul Summer Well. Mai rămâne să descoperi tu! #hihi

Citește și:

Căci, să fim și mai serioase, fetelor! Duse sunt zilele acelea când ținuta de festival era o pereche de blugi și-un tricou! Concertele și festivalurile sunt prilej de #InstaCool și de cele mai faine ținute, de DOs & DONTs! Așa că pregătirea pentru festivaluri nu se mai rezumă la a ieși cu prietenii și a cânta sau a dansa pe melodiile trupelor preferate. Acum înseamnă și ce porți.

Este șansa ta să demonstrezi cât de frumos te îmbraci, cât de stylish este stilul tău vestimentar. Oh, și uneori chiar natura îți stă în cale, cu ploi și alte inconveniente. Dar, nu te teme! Am adunat eu câteva piese faine de tot, de asortat în ținute de purtat la Summer Well 2018, ceva mai jos.


Cum te îmbraci la Summer Well anul acesta: alege o geacă transparentă și cizme de cauciuc

Dacă plouă (și nu doar atunci) alege astfel de piese la Summer Well în vara lui 2018. Știu că ar fi mai degrabă de Electric Castle, dar zău că o pereche de cizme de cauciuc sau o geacă transparentă de ploaie fac minuni pentru ținuta ta.

Citește și:

Ce să porți la festivalul Summer Well, în completare: O pereche de blugi scurți, hot pants și un tricou oversize cu un mesaj cool!

Cum te îmbraci la Summer Well: alege o geacă transparentă și cizme de cauciuc

Geacă transparentă Cizme de cauciuc


Costum de baie și bluzon cu hot pants la Summer Well în vara lui 2018!

Da, ai citit bine! Iată cum te îmbraci la Summer Well pentru maximum de confort și maximum de priviri! Ai nevoie de un costum de baie întreg, o pereche de blugi scurți și pe deasupra un bluzon maxi, lung până în pământ (dacă se poate) și transparent sexy (musai!)

Cum completezi astfel de ținute de purtat la Summer Well în 2018: Cu sandale Boho, cu șireturi sau curele multe pe gambă, cu ceva coliere boeme sau un turban dintr-o eșarfă.

Poartă costum de baie și bluzon cu hot pants la Summer Well în vara lui 2018!

Rochie transparentă Tunică sexy

Bluzon lung sexy


Ce să porți la festivalul Summer Well? Denim și cowboy boots!

Este vara blugilor! Se poartă slim, se poartă evazați, se poartă lungi, se poartă midi sau scurți. se poartă cu aspect nou sau prespălați. Ah, și pentru un vibe uber-cool, la Summer Well în vara lui 2018, se poartă cu ghete de cowboy! Cu plăcere!

Citește și:

Cum te îmbraci la Summer Well dacă alegi look-ul cowboy-style? Adaugă un top tricotat sau croșetat fin, pentru un plus de romantism și o geantă cu franjuri! Party on!

Ce să porți la festivalul Summer Well? Denim și cowboy boots!

Cizme și botine de cowboy Haine din denim


Alege influențele optzeciste pentru ținute de purtat la Summer Well în 2018

Poate cea mai actuală (dacă-mi permiți exprimarea aceasta) dintre cele șase ținute de purtat la Summer Well în 2018! De ce? Pentru că este inspirată din look-ul anilor 80. Da, prezentul în modă are rădăcini optzeciste! Adică borsete colorate, bluze oversize, blugi cu talie înaltă și umerii accentuați!

Ce să porți la festivalul Summer Well pentru un 80s disco vibe autentic: pulover sau top tip plasă colorat (curcubeu ar fi tare!), mom fit jeans dar scurți, adidași-gheată sport!

Alege influențele optzeciste pentru ținute de purtat la Summer Well în 2018

Rucsac roz Borsetă anii 80

Citește și:

Pulovăr multicolor 80s style Blugi scurți


Mizează pe transparențe și pelerine de ploaie cu blugi

Cum să spun să nu sune a ”poartă pantofi cu toc și atunci când te dor picioarele!”? Oricum aș spune-o, tot o să-ți sugerez să porți pelerine de ploaie sau balonzaide, cum li se zicea, și dacă plouă și dacă nu! Poartă-le totuși dacă nu e caniculă, nu de alta, dar o să leșini înainte să dansezi!

Ținuta perfectă la Summer Well în vara lui 2018, dacă plouă: pelerine sau geci de ploaie colorate (cu imprimeu sau din vinil lucios) cu blugi lungi și largi sau culottes și sandale sau botine, dacă te ține (Pardon de rimă, vezi că mai am una mai jos!)

Mizează pe transparențe și pelerine de ploaie cu blugi

Alege pelerine de ploaie șic


Sporty-chic does the trick: alege ținute lejere sport, dar cool

Ultima sugestie dintre cele șase ținute de purtat la Summer Well în 2018 este super confortabilă și extrem de chic! Se inspiră din sportswear-ul anilor 80-90 și ar face bine să aibă o salopetă largă (cât se poate de largă!)

Citește și:

Ce să porți la festivalul Summer Well pentru un stil sport: Alege salopetă de blugi midi, șosete la vedere, pantofi sport, eventual cu talpă colorată, un tricou maxi, a la Vanilla Ice și o borsetă sau un rucsac în talie!

porty-șic does the trick: alege ținute lejere sport, dar cool

Tricou larg Salopetă largă

Overall larg Pantofi sport


Sper că ți-am dat câteva idei de ținute de purtat la Summer Well în 2018. Până la urmă, am încercat să încorporez în fiecare outfit un factor esențial pentru look-ul de festival (da, știu că esențial rimează cu festival dar așa a ieșit), și anume confortul. Vei sta multe ore în picioare, ba vei și dansa, așa că mare grijă cum te îmbraci la Summer Well! Să fie șic, nu zic nu!

Să fie cool și actual, dar să și conteze și cât de bine te simți! Și încă ceva, indiferent cum alegi ce să porți la festivalul Summer Well, alege întâi să te distrezi și să trăiești momentul, și abia apoi să-ți faci poze și instantanee de InstaStories!

Citește și:

Happy Summer! Pups! :*

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.