Setari Cookie-uri

Alege să porți pantaloni scurți cu imprimeu în vara aceasta

De ce sunt pantalonii scurți o adevărată surpriză a acestei veri? Din atâtea motive! Pentru că îi găsești sub formă de hot pants casual, cu care deja te-ai obișnuit, și în varianta de pantaloni scurți prețioși, din texturi fine, elegante, prețioase. Însă nu doar țesătura face din modelele de pantaloni scurți pentru anul acesta piese vestimentare memorabile. Nu doar faptul că sunt disponibile pe satin, piele, mătase, tulle, voal, dantelă, bumbac, blugi sau materiale cu aplicații! Ci și faptul că sunt adesea destinați altor momente ale zilei decât suntem obișnuiți.

Înainte să dau în vileag tot ce presupune stilul după care să îți alegi modelele de pantaloni scurți pentru anul acesta, trebuie să rămâi cu ideile de bază, ce te vor ajuta în selecția ta. Bazează-te pe stilul effortless, adică nu căuta să împopoțonezi o ținută, atunci când adaugi prea multe elemente, încât tu să te simți ”prea aranjată”; elimină din aglomerare. Nu spun că dacă alegi pantalonii scurți colorați, eventual și cu aplicații, că trebuie să alegi doar un top basic – tricou alb, cămașă albă, simplă – poți mixa o ținută eclectică și eminamente opulentă, însă tu trebuie să fii din povestea aceea.

Look-ul tău trebuie să fie lipsit de efort, de caznă, lipsit de ”căutarea” aceea de care noi, toate femeile, ne ferim. Ei bine, designerii de la casele de modă ne-au înțeles și în ceea ce privește pantalonii scurți! Se poartă effortless, dar tu îți definești acest effortless. În altă ordine de idei, trebuie să reții că în vara asta pantalonii scurți nu sunt doar haine de zi ori de plajă, de concediu la munte ori la mare! Ei pot fi piese de purtat seara, la petreceri, chiar la ocazii speciale, daca poți etala o astfel de ținută.

Citește și:

Și ai de unde alege! Ai modele de pantaloni scurți cu imprimeu, colorați și vaporoși, ideali la concerte, festivaluri, la ținute sport sau casual, ori la ținute ceva mai feminine. Din materiale fluide, cu imprimeuri gălăgioase, cu poftă de vară și de relaxare, pantalonii cu motive florale, exotice, geometrice, abstracte, sunt ideale anul acesta. Ai pantaloni scurți colorați sau în tonuri neutre, din materiale prețioase, numai buni de purtat pe sub rochii transparente, la nunți sau petreceri!

Ai pantaloni din texturi strălucitoare, perfecți în club, sau la petreceri pe plajă ori la o întâlnire romantică. Ai hot pants din denim, clasicii pantaloni scurți de blugi, perfecți cu cămăși și bluze ceva mai elegante și botine, sandale cu toc gros ori mocasini! Ai atâtea variante de pantaloni scurți pentru acest an! Iar astăzi ne vom opri la cei mai chic pantaloni scurți cu imprimeu și felul în care îi poți asorta, ca să obții un look interesant.

Citește și:

Pantaloni scurți cu imprimeu și talia înaltă în vara asta

Tot înainte de a aprofunda subiectul și mai mult, trebuie să mai știi un detaliu, care ar putea la fel de bine să se încadreze în crearea acelui look effortless. Se recomandă pantaloni scurți pentru acesta an, având talia înaltă. Desigur, există și variante de modele de hot pants cu talia coborâtă, dar noutatea sezonului o reprezintă nu croială de șort, ci aceea de ”gogoșari”, sau mai frumos spus, talia ridicată, în stil retro.

De menținut că modelele mulate se poartă în anumite condiții! Mai exact, doar dacă sunt modele de pantaloni scurți colorați sau cu motive interesante ori din texturi prețioase, gen dantelă, asortați la haine mai degrabă prețioase ori de seară, inspirate din moda anilor 80 și 90. Găsești pantaloni scurți cu imprimeu, cu croială mulată, la Chloe, asortați cu rochie fluidă și cu aplicații lucioase, cu cizme stil bocanci. Iar la la Saint Laurent găsești inspirație pentru a purta colanții scurți din dantelă, alături de o rochie bufantă.

Citește și:

Trecem de ”anomalia” verii acesteia: croiala mulată la pantaloni scurți pentru anul acesta. Și ajungem la trendul despre care spuneam: talia înaltă și croiala largă, confortabilă. Găsești pantaloni scurți colorați la Isabel Marant, Chloe ori Valentino. În ceea ce privește modelele de pantaloni scurți cu imprimeu, află că Sonia Rykiel a creat șorturi tricotate, în dungi, Self-Portrait a propus pantalonii scurți din satin cu dungi oblice, Celine a propus imprimeurile difuze, suave, acuarelate, iar Marni și Marant au creat modele cu ajutorul aplicațiilor.

Pantaloni scurți cu imprimeu perfecți pentru vara asta

Pantaloni scurți cu imprimeu pentru vara asta

Hot pants de tip șort, Bermude și pantaloni scurți flu-flu - se poartă tot acum!

De cele mai multe ori, modelele de pantaloni scurți pentru 2018 au fost prezentate alături de bluze sau cămăși fluide, vaporoase, adesea largi, confortabile, ideale de vară, cu ceva ”aromă” de anii 70. Au mai fost asortări de inspirație optzecistă – pantaloni scurți cu imprimeu cu sacouri bărbătești, cu umerii mari, ori la două rânduri de nasturi, dar și compleuri feminine, cu sacouri cu talie, în culori pastelate. Mai poți purta pantaloni scurți colorați și cu tricotaje subțiri, de tipul jumperelor sau puloverelor, dar și cu topuri sport, tot cu trimitere la moda anilor 70, ori cu bustiere și mâneci bufante, dacă vrei să readuci în prezent moda Disco.

Citește și:

Și dacă te plictisești de pantalonii scurți – care nu sunt oricum acel gen de hot pants decoltați și aproape chilot – ci mai degrabă până la jumătatea coapsei, ai de ales și variante de bermude. Și încă multe! Off White a propus bermude purtate elegant cu sacou sau cu bluze cu umerii goi și abdomenul la vedere. Y/Project a propus bermude de blugi cu hanorac sport oversize, iar Tibi a mers pe pantaloni scurți colorați, la dungă, cu pulover subțire, larg și sandale cu toc.

Se mai poartă în vara aceasta pantaloni scurți cu imprimeu floral, exotic, tropical. Dar și pantaloni cu floricele mici, desigur, toți croiți larg, vaporoși, pe ideea de confort termic și de mișcare. Dacă te plictisești de motivele florale, poți alege pantaloni scurți colorați în dungi subțiri, orizontale, verticale și oblice! Și ceva etno nu strică, mai ales la ținutele Boho!

Citește și:

Ai de unde alege când vine vorba de pantaloni scurți pentru acest an, hotărâtă să fii!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.