Setari Cookie-uri

Piesele de lenjerie intimă albă rămân cea mai sexy variantă să-l cucerești

Așa cum cămașa albă rămâne un clasic când vine vorba de ținuta office. Așa cum taiorul rămâne o variantă feminină, indicată la ținutele business. Așa cum rochia neagră rămâne o opțiune ce nu se demodează niciodată. Așa cum o pereche de pantofi stiletto poate fi asortată, indiferent de ținută sau de stil. Tot așa lenjeria intimă albă rămâne cea mai sexy variantă să îl cucerești.

Fie că vorbim despre un sutien alb cu push-up, fie că ne referim la neglijeu, la furou, la portjartier sau la un corset din dantelă, fie că ne gândim la seturi de lenjerie cu sutien și slip, fie că ne gândim la bikini, la chilot clasic sau la modele cu talie înaltă, în stil retro, cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei (și pentru partenerii acestora) rămâne cea albă.

Are ceva misterios, ceva feminin, ceva ingenuu și ceva extrem de provocator. Și tocmai acest mix interesant de contraste fac lenjeria intimă albă să fie atât de atrăgătoare. Cu transparențe sau nu, că vorbim de lenjerie albă sexy din dantelă sau de lenjerie intimă din bumbac, efectul este același. Și asta pentru că toate detaliile despre care vorbeam mai sus, toate contrastele se întâlnesc într-un compleu alb.

Citește și:

Despre câteva piese de underwear, ce pot fi purtate atât în budoar, cât și ca piese lăsate la vedere, as outerwear, vom discuta astăzi. Și vom pune accent pe una dintre cele mai chic piese de lenjerie, ce poate fi oricând adaptată în vestimentația urbană, de stradă.


De ce să alegi lenjeria intimă albă?

Până la senzualul body alb, căci despre el va fi vorba mai jos, să facem câteva opriri legate de lenjeria intimă albă, fie ea destinată celor mai vampe dintre noi, sau dimpotirvă, celor mai virginale. De altfel, tocmai aceste extreme de ”bag girl” și ”good girl” se întâlnesc în piesele de lenjerie albă sexy.

Decupajele atrăgătoare, dantela plină de erotism, transparențele de voal, broderiile din dantelă, bretelele delicate, cupele, fie ele cu push-up, fie triunghiulare, ceva mai casual, ori bustierele, ce amintesc de stilul sport, linia slipului, mai înaltă sau mai coborâtă, în stil șort, ori în stil de bikini, toate acestea pe fundal alb se contrazic puțin.

Citește și:

Și tocmai această contrazicere face ca juxtapunerea lor să aibă acest efect de foc de artificii. Tocmai faptul că vorbim despre detalii ațâțătoare, dar pe fundal de ”mireasă”, de ingenuă, de școlăriță cuminte, tocmai acestea atrag privirile. Dacă vorbim despre seturi stil neglijeu sau cu portjartier, dacă vorbim despre sutiene sau slipuri total transparente, ori din dantelă, dacă ne referim la sutiene balconette ori la corsete, sau poate și la body-uri, ori dacă ne referim la textură tip plasă, efectul este sporit, de-a dreptul.

Alege piese de lenjerie intimă albă de aici

Alege lenjerie intimă albă de aici


Am ales câteva piese de underwear ce vor ilustra faptul că lenjeria albă rămâne cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei. Mai ales dacă piesele sunt alese așa încât să sublinieze formele siluetei purtătoarei, lenjeria intimă albă poate fi mai erotică decât variantele de lenjerie intimă neagră ori decât cea roșie, considerată cea mai pasională. Despre piesele alese mai jos, aș vrea să dau câteva sfaturi legate de cine ar trebuie să le poarte:

Citește și:
  • Dacă ai bustul generos, alege un sutien cu push-up de tip balconette.
  • Poartă bustiera albă, cu dantelă cu bluze cu decolteu în V, să se vadă ”dedesubturile”. Vei obține un efect feminin de alungire a siluetei, de suplețe a gâtului.
  • Lenjeria intimă albă, cu slipul înalt pe șolduri și sutien în stil triunghi se potrivește unei siluete atletice, tonifiate.
  • Alege un slipul în stil șort, pentru aplatizarea abdomenului. Completează cu sutien remodelator și vei obține o siluetă clepsidră.
  • Alege sutien strapless dacă ai bustul mic sau mediu și pune accent pe slipul cu accente dantelate, completate de portjartier, pentru a atrage atenția în partea inferioară a corpului.

Un body alb sexy poate fi atât piesă de underwear cât și articol casual, ca bluză

Spuneam că voi continua periplul printre piesele de lenjerie albă sexy, cu un body. Body-urile, mai ales purtate și ca bluză, se poartă de multe sezoane. Un body poate fi spectaculos pe orice culoare, dar, cu atât mai mult când vine vorba de alb. Se aplică aceleași principii despre care vorbeam mai sus, iar body-ul poate fi exact condimentul de care ai nevoie.

Citește și:

Acest model cu benzi în stil bondage, cu cupe push-up și cu transparențe sexy se potrivește și ca bluză ori top pe sub rochia office, pe sub costumul business, cât să se întrevadă, ori ca top, alături de pantaloni, blugi, fuste, în ținute casual, chiar și în ținute de cocktail. Când se ajunge la renunțarea la ținuta de pe deasupra, vei surprinde lăsând la vedere faptul că tu ai purtat, de fapt, un body!

Și, pentru că tot suntem în plin sezon estival, află că body-ul alb, cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei, poate fi purtat și la plajă (dacă nu intri în apă!) sau la plimbări pe faleză, alături de fuste vaporoase sau pantaloni croiți amplu, în stil Palazzo, ori cu un kimono sau un blazer lung, tip halat, tot transparent.

Body alb sexy Jurnalul unei shopaholice, lenjeria intimă albă, lenjerie albă sexy, cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei

Body alb sexy, ideal în orice outfit

Citește și:

Sper că ți-am oferit suficiente motive încât să alegi și tu lenjeria intimă albă. Pe lângă sex-appeal-ul completate de look-ul ingenuu, pur, va părea că nu ai făcut totuși un efort de a alege underwear roșu ori negru sau colorat. Albul este cel mai des purtat și atunci alegerea ta va fi firească, deci nu programată.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.