Setari Cookie-uri

Salopeta asimetrică cu croială confortabilă este ținuta de seară perfectă!

De câteva sezoane, salopetele au cucerit trendurile în modă. Și pe bună dreptate, o salopetă este confortabilă, este versatilă, este ușor de adaptat la orice outfit, avantajează silueta și este ușor de asortat. În plus, mai există un detaliu de care designerii s-au îndrăgostit: confortul de a purta piese vestimentare care îmbină frumusețea cu purtarea neforțată, firească. Așa că, nu e de mirare că intră în scenă salopeta asimetrică confortabilă.

Salopeta asimetrică confortabilă este o variantă de a transforma modelele de jumpsuit și overall propus de casele de modă în ultimii ani. S-au propus salopete simple, minimal. Apoi salopete inspirate din moda androgină. Apoi saloeptele inspirate din costumele muncitorești, sau din cele militărești.

S-au propus salopetele scurte de blugi, inspirate din copilărie. S-au propus salopetele feminine, senzuale, cu decupaje sau inserții sexy de dantelă. S-au propus salopetele cu imprimeu, cu volane, cu pliuri și încrețituri. Așa că a venit momentul să mizăm pe salopete asimetrice croite larg.

Croite larg pentru că astfel se pune accent pe confort și pe mișcare liberă a corpului, pe libertate, pe neconstrângeri, nici măcar vestimentare. Asimetrice pentru că asimetria este un detaliu important în colecțiile de toamnă, când designerii le-au propus pe multe piese vestimentare, de la sacouri, la rochii și până la bluze, jachete, paltoane, pantaloni și chiar salopete. Așa că am căutat eu pentru noi, toate iubitoarele de modă, câteva modele interesante de salopete. Alege-ți și tu o salopetă lejeră cu model asimetric de aici!

Citește și:

Salopeta asimetrică croită larg pentru orice ocazie

Am căutat să fie salopete asimetrice croite larg cât mai variate ca model. Fie am ales modele de salopete ce ies în evidență prin imprimeu, fie modele ce strălucesc prin țesăturile din care sunt realizate. Am ales și modele în tonuri neutre, clasice, dar și modele în culori puternice, atât de chic inclusiv în sezonul rece viitor. Și, desigur, am mizat pe elementele de croială, adesea definitorii în crearea asimetriei.

Pentru că salopeta asimetrică confortabilă iese în evidență prin detaliile de croială, îți propun să mizezi pe aceste elemente atât de chic! Se poate crea asimetrie din închiderea pe o parte, sau parte peste parte. Se poate crea asimetrie prin funde și eșarfe lungi, drapate pe o parte. Se pot crea asimetrii în siluetă prin volane ce decorează o singură parte a hainei. Se pot crea asimetrii prin tăieturile din zona umerilor.

Citește și:

De altfel, o salopetă lejeră cu model asimetric pe umeri (pe un umăr) este o piesă-cheie a sezonului viitor. Se poate crea asimetrie prin plasarea detaliilor de tipul fundelor sau volanelor pe un umăr sau pe un șold. Sau se poate crea asimetrie prin plasarea unor volume, a unor bie-uri sau drapaje, fronseuri sau pliseuri pe o singură parte a salopetei (de genul salopetei cu fustă). Salopeta asimetrică confortabilă a sezonului ce vine are atâtea fațete! Și atâtea feluri de asortare!

Jurnalul unei shopaholice, salopeta asimetrică confortabilă, salopete asimetrice croite larg, salopetă lejeră cu model asimetric

Alege-ți salopeta asimetrică aici

Cum asortezi salopeta asimetrică confortabilă la birou, casual, sport sau seara

Asortarea celor mai șic salopete asimetrice croite larg ține în mare măsură de purtătoare și de preferințele sale, căci nu sunt puține variante la modă. Poți asorta salopeta asimetrică confortabilă cu pantofi cu toc, cu stiletto, pumps, pantofi cu tocul gros sau kitten-heel la ținuta office, de exemplu. La fel de bine poți asorta o salopetă lejeră cu model asimetric la o ocazie sau la un outfit de seară, cu sandale fine, sandale cu aplicații sau pantofi cu toc înalt și subțire.

Citește și:

Iar frumusețea acestor sezoane bazate pe ”effortless”, confort și casual este faptul că poți asorta salopete asimetrice croite larg cu adidași, teniși, balerini, mocasini, botine sau bocanci! La birou, pe plajă, în concediu, la întâlnire de business, la muncă, la cină romantică, la teatru sau la film, la un cocktail sau la o petrecere, salopeta asimetrică confortabilă este o variantă ușor de purtat și de asortat. Mai ai nevoie de un clutch sau o geantă de mână (exclus geantă de umăr!) sau de un plic supradimensionat și de mici bijuterii care să accentueze alegerea stilului tău.

Nu adăuga coliere sau cercei dacă elementele de croi se concentrează pe zona de decolteu, umeri, gât! Nu purta curele cu salopetele cu imprimeu și pășește curajoasă! Porți o piesă dominantă și dominatoare!

Citește și:

    Tocmai asta e frumusețea asortării unei salopete. E o piesă dominantă, care reunește dintr-un foc atât topul, cât și partea inferioară a ținutei. Deci, e mai simplu de asortat! Important este să porți și tu salopeta asimetrică confortabilă, indiferent de stilul ales și de stilizarea ei într-un outfit.

    Sursa foto front page – Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.