Setari Cookie-uri

Combină un pulover oversize cu cizme peste genunchi și ai o super ținută de toamnă!

S-ar putea să sune ciudat de pe acum, dar totuși nu! Ți-am pregătit cea mai tare ținută de toamna asta: combină un pulover oversize cu cizme peste genunchi și fii... maximalistă! Umblă vorba că tot ce-i lățos și lejer, larg, peste genunchi, că e vorba doar de o bluză sau de cizme înalte, e de mare amploare și... tomnatic. Ca tendințe!

Așa că am scos nasul un pic din revistele de modă, ca să intrăm în filele de fashion ale internetului și am descoperit nu numai că puloverele oversize, largi și lățoase, confortabile și călduroase, sunt mai în vogă decât oricând, daaaar și că acest trend peste genunchi nu se referă doar la tricotaje foarte extinse ca mărimi, ci și la... mult iubitele cizme peste genunchi, cu toc sau fără!

Așadar, trage fusta mai jos - pardon, puloverul, ia-l în mărime mare XXL, și cizma așaz-o mai sus pe picior! Da, da, ai priceput bine! Se poartă puloverul tricotat oversize ca rochie, doar cu cizme, dar nu orice cizme, ci cele lungi, peste genunchi, cele pe care le ai de anul trecut sau care se cer înlocuite cu altele de cursă lungă. Da, pentru că cea mai cool ținută de toamna asta va fi și ea, presimt, valabilă și la iarnă.

Citește și:

ținută de toamnă cu pulover și cizme

Vezi sugestiile noastre de pulovere

Sursă foto: shoplook.io

Cum creezi o ținută cu un pulover oversize în rol de rochie și cizme lungi peste genunchi

Simplu, simplu! Merge orice pulover XXL pe care îl ai în garderobă: cu cât mai lung, cu atât mai bine, pentru că îți va ține și de cald și nu vei mai sta nici cu gândul că ar fi prea scurt și deloc nepotrivit de purtat ca... rochie.

Puloverul oversize pe care eu l-am ales pentru acest outfit de toamnă este unul bej, de culoarea laptelui - am vrut să mizez pe nude și nuanțe neutre, pentru că vreau să rămână un look fresh, proaspăt, care, deși efortless, va părea... luxos, prin simplitate. Iar bejul va reuși să scoată în evidență bronzul căpătat vara asta!

De fapt, stai, am ales două modele de pulover XXL, pentru că m-am gândit că, pentru atunci când toamna va deveni rece și insuportabilă, să îți faci defilarea într-un pulover oversize mai gros și călduros, pe gât, care să nu strice însă combinația noastră cool de ținută de toamnă doar cu pulover și cizme ca piese centrale!

Citește și:

ținută de toamnă confortabilă doar cu pulover și cizme peste genunchi Cizme negre peste genunchi Pulover oversize bej

Rucsac negru de piele Pulover pe gat Desigual

Colier cu două lanțuri

Apoi, am ales să-i adaug o pereche de cizme cu toc mediu și gros, negre, peste genunchi - m-am gândit la confort, căci despre asta e vorba în această ținută de toamnă chic. Iar drept culoare, m-am gândit să fie cizme peste genunchi negre, căci cred că fiecare dintre noi are o astfel de pereche acasă și... se asortează la orice. Dar, desigur, tu poți opta pentru orice altă culoare pentru cizmele peste genunchi, doar ai grijă să fie însă niște cizme cu toc, pentru că arată mai classy și chic pentru un asemenea look mai... rebel.

În rest, că tot vorbim de un outfit confortabil și practic, hai să-i adăugăm în loc de geanta de mână elegantă, ce-i drept, dar prea puțin comodă, un rucsac negru mic și drăguț, cochet! Iar în ce privește celelalte accesorii, un colier cu lanț dublu, simplu, auriu, cred că e de ajuns și se combină de minune cu nuanța neutră a puloverelor alese pentru o astfel de ținută lejeră.

Citește și:

Iar la nivel de machiaj, hai să-l păstrăm natural și simplu, cât mai fin și delicat, la fel, în ton cu piesa centrală - puloverul! Eu am ales să mă bazez pe fondul de ten Estee Lauder Double Wear, căci este în continuare unul dintre cel mai bine votate fonduri de ten, rezistent și totuși cu aspect natural.

machiaj potrivit toamna cu farduri în nuanțe de maro Fond de ten Double Wear Paletă 3 nuanțe de farduri de ochi

Luciu de buze Rimmel London Apocalips

Pentru ochi, mergi pe o paletă de farduri în nuanțe de marouri și nude - îi vei mulțumi și te va asorta și cu frunzele de toamnă! Pe buze poți alege să adaugi o pată de culoare mai primăvăratică sau estivală - după gust - alege din nuanțele disponibile de lipgloss Rimmel London Apocalips Lip Lacquer!

Ținută de toamnă cu pulover oversize și cizme peste genunchi: de ce merită

Well, well, pe lângă ce spuneam eu mai sus, o ținută cu pulover oversize, pe care nu trebuie decât să îl scoți din dulap de unde zace îndesat de anul trecut, combinat cu o pereche de cizme lungi peste genunchi, este foarte confortabilă și lejeră, versatilă și ușor de creat. E pentru oricine, chiar și ca ținută de birou. Oricât de trashy ar părea, nu, să știi că această ținută nu e vulgară, asta dacă nu alegi un pulover prea scurt. :P

Citește și:

Tot ce trebuie să faci e să pretinzi că puloverul tău larg de tip XXL, lăbărțat și lălâi, dar foarte comod, are rol de rochie tricotată. Și da, ai putea încerca o astfel de ținută cu o rochie tip pulover, dar, crede-mă, farmecul nu-i același. Ba, din contră, ți-aș recomanda, dacă ți se pare prea exagerat să porți doar cu cizme un pulover mare oversize, să adaugi acestei ținute și o pereche de pantaloni scurți, dacă asta te va face mai sigură pe tine. Și te asigur că și outfitul va arăta muuult mai bine!

Ei bine, pe lângă versatilitatea acestei ținute, care pot spune că se potrivește aproape oricărei ocazii de zi, indiferent de stil și preferințe, vorbim și de o ținută cu look efortless - pe care designerii s-au tot străduit să o aducă în prim-plan în ultimele sezoane. Iar asta se traduce chiar și în buzunarul tău: gândește-te - nu mai e nevoie să investești în nu știu ce piese în tendințe! Vei obține cu mininmum de efort și fără să mai cheltui, un outfit cool și în tendințe, doar cu piesele pe care le ai deja în garderobă!

Citește și:

Gata, ai cel mai cool outfit de toamna asta, fără efort, cu plus de confort și foarte versatil! :)

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.