Setari Cookie-uri

Rochia cu tulle în stil tutu se poate purta și ziua și seara

Este, fără doar și poate, sezonul contrastelor. Însuși faptul că  se poartă materialele transparente și vaporoase, subțiri și senzuale, diafane, eterice, când temperaturile vor scădea drastic sub zero grade spune multe despre femeia gândită de designerii sezonului. Iar o piesă reprezentativă a acestui moment este rochia cu tulle în stil tutu.

Femeia creată de designeri este una senzuală, feminină, delicată, care adoră transparențele misterioase, care iubește materialele moi, fine, prin care se întrevede pielea. Este, în același timp, femeia care își etalează vulnerabilitatea, dar știe și cum să aleagă o armură potrivită pentru sine.

Și în ceea ce privește vestimentația, femeia momentului este suficient de asumată cât să adauge armura de care are nevoie. Și face asta chiar și când alege să poarte rochia cu tulle în stil tutu.

Deși cu linie delicată de balerină, din materiale delicate și suave, deși amintind de ținutele de gală, de seară sau de lady, este de menționat faptul că stilurile de rochii tutu din tulle nu sunt dedicate doar ținutelor de eveniment. Dacă ar fi fost așa, prea complicată n-ar fi fost treaba.

Citește și:

Până la urmă, până la petrecere mergi cu mașina și porți eventual o haină de blană, urmând acolo să rămâi înăuntru timp de câteva ore. Totuși, designerii nu au propus rochii babydoll din tulle doar pentru aceste ocazii! Rochia cu tulle în stil tutu este o piesă-cheie în orice moment al zilei, conform trendurilor.

rochii cu tutu din tulle Vezi sugestii de rochii cu tutu din tulle

Rochia cu tulle în stil tutu a început să fie piesă de rezistență încă din vară!

Încă din colecțiile de primăvară-vară 2018 am asistat la o explozie de rochii din materiale fluide, vaporoase, în falduri și volane transparente. Și tot încă din vară, creatorii de modă au marșat pe contraste, stilizând rochia cu tulle în stil tutu în ținute Grunge, Punk sau Rock, de bad girl, mai degrabă, deși această piesă te duce cu gândul mai mult la femei elegante, sofisticate, ținute de seară sau rochii romantice de balerine. rochii din tulle scurte cu tutu

Citește și:

Vezi rochii cu tulle în stil tutu ASOS aici

Ei bine, o fi femeia actuală sensibilă și delicată, dar știe să poartă și bocanci, nu doar crinolină! Și, dacă în sezonul cald era firesc să vezi rochii tutu din tulle, te-ai gândi că în sezonul rece se poartă blană și geci matlasate. Sigur, se poartă și acestea de pe urmă, și încă mult, dar asta nu elimină deloc rochia cu tulle în stil tutu din schemă.

Ba dimpotrivă, mulți designeri au creat rochii babydoll din tulle și voal, adesea cu volane sau imprimeuri la fel de delicate și feminine. Și, ca în sezonul anterior, adesea asortate cu mici accesorii contrastante, precum bocancii Grunge, cizmele stil Dominatrix sau centurile Punk. Dar, hai mai bine să vedem mai exact cum se poartă rochia cu tulle în stil tutu acum.

Citește și:

Cum să porți rochii babydoll din tulle pentru un look la modă

La Philosophy, rochia cu tulle în stil tutu este cu adevărat feminină, delicată și suavă. Este din voal fluid, roz prăfuit, cu muuulte volane pe decolteu, pe umeri și mâneci, pe toată suprafața fustei și în plus are buline Polka Dots. Toată îndulceala aceasta este, însă, ”spartă” de ciorapii negri și bocancii Punk. Pe contrast a mers și Ermanno Scervino care a combinat rochii babydoll din tulle, cu transparențe și multe volane, cu cizme lungi Dominatrix, totul All Black.

rochii cu tulle în stil tutu

Vezi aici mai multe modele de rochii de tulle

Pe All Black a mers și Alexander Wang la care am văzut rochii tutu din tulle și rochii din voal, transparente, cu pliuri, lenjerie intimă la vedere și stiletto. Și, pe lângă toate modelele de rochițe scurte ori midi, împodobite cu straturi de tulle sau voal, ar mai fi de menționat faptul că adesea designerii au prezentat rochii lungi din aceleași texturi transparente, adesea îmbinate contrastant sau completate de layere călduroase.

Citește și:

Așadar rochia cu tulle în stil tutu poate la fel de bine să fie varianta ideală de purtat la ocazii, evenimente sau ținute de party, cât și ziua, alături de geci Parka, jachete matlasate, cojocele de blană, haine de blană, geci din piele ori de blugi, straturi de tricotaje și accesorii pufoase și călduroase. Cât de mult vrei să forțezi nota și să lași creativitatea să zboare este deja vorba de curajul tău?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.