Setari Cookie-uri

Jachete de blană artificială eco-friendly numai bune de purtat la toamnă

Mă bucur că industria modei devine din ce în ce mai conștientă de masacrele produse în numele luxului. Mă bucur că pielea ecologică și blana artificială devin mai des întâlnite în creațiile designerilor și textura lor demonstrează că nu avem nevoie să ucidem pentru a arăta bine! Și vă voi demonstra și vouă, promovând pentru sezonul rece actual jachete de blană artificială.

În acest sezon se poartă multe tipuri de jachete de blană artificială. Cu peri lungi, cu blana scurtă, cu peri colorați diferiți, cu vârfurile decolorate, cu patternuri, cu nuanțe acide, cu animal-print (muuult animal-print și mai ales leopard), cu tonuri neutre, clasice, scurte, midi sau lungi, pe talie, cu centură sau nu, ori croite larg, în stil jachetă-cojoc, din textura ce imită blana de oaie sau cu tentă lucioasă, luxury. Ba uneori tip urson de pluș.

Dacă preferi modelele de jachete de imitație de blană te anunț că te-ai sincronizat bine cu moda! În toamna-iarna acestui an, designerii marilor case de modă au tot propus geci de blană ecologică! Fie că alegi modelele casual, fie că îți fac cu ochiul acelea potrivite ținutelor urbane-cool, fie că îți axezi garderoba pe alegeri feminine, sofisticate, elegante, Glamour, găsești toate stilurile acum.

Citește și:

Și poți purta toate stilurile acum! Citește mai multe despre ce se poartă și, mai ales, vezi cum se poartă, când vine vorba de jachete de blană artificială. Se înscriu în curentul eco-friendly al modei.

Blana ecologică e una dintre cele mai șic texturi în acest sezon!

Întrucât lungimea până în pământ și trendul stil vintage Victorian i-au fascinat pe designeri, chiar și la jachete de blană artificială se întâlnește acest stil. La Giambattista Valli am văzut haină lungă de blană, cu textură plușată, purtată cu rochie maxi, albă, fluidă. La Balenciaga am văzut jachete de blană artificială cu animal print, purtate în layere cu pulovere oversize și straturi de geci Parka și de schi, alături de fuste de stofă, în carouri și cizme cu toc. Jurnalul unei shopaholice, jachete de blană artificială, jachete de imitație de blană, geci din blană ecologică

Citește și:

Vezi modele de haine de imitație de blană

La Chloe, Louis Vuitton și Coach au ieșit în evidență stilurile de jachete de imitație de blană de oaie, mai ales modelele în stil cojoc. Adesea combinate cu rochii fluide, vaporoase, cu fuste cu pattern etnic ori cu pantaloni largi, flu-flu din materiale lucioase, cu ceva tricotaje amintind de anii 70 și multe inserții de accesorii Boho, cojocelele acestea, pe mine cel puțin, m-au cucerit!

Cum porți jachete de blană artificială să fii la modă acum

Și dacă am vorbit deja despre geci de blană ecologică lungi și scurte, e cazul să amintim și de acelea midi, și ele prezente și tare feminine în acest sezon. Sunt adesea combinate cu rochii fluide, vaporoase, cu imprimeuri de vară, cu flori sau cu motive specifice eșarfelor și se poartă cu cizme cu toc cel mai bine. Ah, da, și buclele romantice în vânt, doar inspiră-te de la Zimmermann!

Citește și:

Și, dacă vrei un look mai sport-casual, vezi hainele lățoase, ce amintesc de transhumanța mioritică la Roksanda. Creatoarea a îmbinat jachete de blană artificială cu perii lungi, cu geci matlasate și pantaloni de stofă.

jachete de blană eco-friendly Vezi sugestiile noastre de geci de blană și jachete blănoase eco-friendly

Pentru inspirație și atitudine te trimit să vezi colecția Tom Ford, absolut sexuală, în care modelele de geci din blană ecologică, cu animal-print stau alături de colanți metalici cupru, inserții din piele, ciorapi plasă, cercei mari, rotunzi și stiletto cu și mai mult animal-print, într-un look de vampă sexy a la anii 80!

Nu puteam încheia materialul despre jachete de blană artificială fără să menționez colecțiile Gucci, Givenchy, Ralph Lauren, Michel Kors sau Philosophy di Lorenzo Serafini, precum și pe a deschizătoarei de drumuri, Stella McCartney. Spun că fiica lui Paul McCartney a fost deschizătoare de drumuri întrucât ea a popularizat stilurile de jachete de imitație de blană ecologică, și mai multe case de modă declarându-se în timp antiexploatarea animalelor pentru blană.

Citește și:

Așadar, McCartney a îmbinat pantaloni sport cu imprimeu, cu pantofi sport albi (vezi și despre colaborarea de pantofi Adidas-Stella McCartney) și jachete de blană artificială în stil cojoc. La Givenchy vei vedea jachete de imitație de blană lungi, prinse în centură de opiele, cu cizme largi, a la anii 80, lăsând impresia de ”nu port nimic pe dedesubt”, celebra replică sexy din filmele aceleiași perioade.

Iar la Philosophy găsești un mix interesant de geci din blană ecologică, cu gulere masive, pufoase, salopete din stofă sau jerseu, bluze cu gulere victoriene și botine cowboy.

După cum vezi, să tot alegi jachete de blană artificială în toamna și iarna acestea! Le poți asorta în toate felurile posibile!

Sursa foto front page – Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.